fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Punct de vedere al redacției Incomod cu privire la minciunile grosolane diseminate de președintele PNL Prahova Iulian Dumitrescu și de acoliții săi

Citește Și

- Reclamă -

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, într-o tentativă de manipulare mârșavă, a emis o declarație de presă plină cu fakenews-uri grosolane cu privire la incidentul de vineri când colega noastră Oana Stoica a fost lipsită de libertate, fiind sechestrată pe un hol al Consiliului Județean Prahova.

Vom face referire în acest punct de vedere doar la paragraful din declarația liderului PNL în care vorbește despre colega noastră, pe care o numește ”pseudojurnalistă”. Oana Stoica are o carieră de aproape 30 de ani în presă, timp în care a activat în cadrul mai multor televiziuni locale și naționale, fiind foarte apreciată de toți profesioniștii în domeniu. Să numești un astfel de om de presă ”pseudojurnalist” arată, din start, zero respect față de profesia noastră, față de lupta noastră de a prezenta mereu adevărul (în ciuda intoxicațiilor marca PNL lansate în spațiul public), dar și față de Oana și întâi de toate vorbim despre o femeie. La respectivul incident, au fost sechestrați doi jurnaliști: Oana și colegul nostru cameraman de la România TV. Dumitrescu, dintre două persoane, bărbat și femeie, alege să ia la țintă femeia. Poate și acest lucru spune multe despre bărbația liderului PNL.

Mai departe în declarație, Dumitrescu susține că Oana s-a închis cu cheia în Palatul Administrativ. Oana Stoica nu avea cheie de la clădirea Consiliului Județean Prahova. Este inimaginabil că cineva și-ar putea închipui că un jurnalist are cheia de la o clădire publică. Și totuși, Iulian Dumitrescu și acoliții săi diseminează această minciună de câteva zile, pentru oricine este suficient de naiv să creadă așa ceva.

- Reclamă -

În aceeași declarație, președintele PNL Prahova susține că la 19.30 colega noastră a sunat la 112, după ce evenimentul de lansare a candidaților PNL era deja încheiat. Din nou, fals! Colega noastră nu a sunat la 112. Probabil Dumitrescu face confuzie cu persoana care a sesizat Poliția pentru a se verifica dacă nu cumva prin prezența în sediul CJ încalcă controlul judiciar, persoană care, din informațiile noastre, nici măcar nu este din presa locală sau națională. 

În plus, Oana a fost sechestrată în jurul orei 19.00, după cum se observă în materialele video pe care le-a filmat în timp ce era lipsită de libertate și pe care ni le transmitea în timp real. 

Mai mult decât atât, după ce Oana și celălalt coleg al nostru au fost lăsați liberi, au mers la Poliție unde au dat declarație în calitate de părți vătămate cu privire la faptul că au fost lipsiți de libertate. Declarațiile lor s-au concretizat într-un dosar penal cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, în care procurorii fac cercetări pentru lipsire de libertate.

- Reclamă -

Solicităm de urgență Poliției Prahova și Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești să îl audieze pe Iulian Dumitrescu și să îi ceară dovezile care stau la baza declarațiilor sale, potrivit cărora colega noastră a regizat tot momentul.

În caz contrar, considerăm că Iulian Dumitrescu încearcă prin funcția politică pe care o are să influențeze cercetările dintr-un dosar penal, care vizează firma de pază, nicidecum pe el.

Mesaj pentru PNL:

În caz că nu știați, suntem obișnuiți cu tot felul de șicane, amenințări, unele mult mai în forță decât ce ați încercat să faceți acum (vezi amenințările și intimidările care ne-au fost transmise de mafia gunoaielor, care era protejată chiar de către PNL). 

Posibila strategie pe care ați încercat-o, ”alege veriga slabă”, nu a avut succes. Funcționăm ca un întreg, ne regrupăm în jurul oricăruia dintre noi care este atacat. Incomod este o echipă puternică. 

- Reclamă -

Nu ne coborâm la astfel de comportamente, dar nici nu le lăsăm netaxate. Nu pentru noi, ci pentru ploieștenii, prahovenii, oamenii care ar putea ajunge să fie conduși de astfel de personaje. Încă de la început, menirea noastră a fost să arătăm adevărul pe care alții s-au temut să-l scrie. 

Mai jos, revedeți imaginile video cu Oana Stoica și colegul de la RTV sechestrați, dar și print screen de pe grupul ziarului de Whatsapp, unde vedeți ora la care Oana ne trimitea filmările de la Consiliul Județean Prahova.

Redacția Incomod

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...