i credit un prieten 2

i credit un prieten 2Ca urmare a articolului Mărturii incredibile ale angajaților iCredit, EAM IFN SA ne-a trimis un punct de vedere, prin care neagă acuzațiile aduse, fapt care ni s-apărut cel puțin ciudat, având în vedere că reprezentații iCredit nu au făcut nici măcar o minimă verificare pentru a vedea dacă cele reclamate se confirmă.

Prezentăm, în continuare, punctul de vedere al EAM IFN SA, dar și observațiile făcute de reporterii redacției noastre:

Stimate domnule Cătălin Stavri,

Vă mulțumesc pentru e-mailul dvs. Am citit cu dezamagire materialul publicat la adresa

https://ziarulincomod.ro/exclusiv/1606-marturii-incredibile-ale-angajatilor-i-credit-salariatii-hartuiti-de-conducere

și doresc să vă informez că niciuna dintre informațiile care au ajuns la redacția dvs. și pe care le-ați publicat nu sunt corecte. 

Ca și parte a dreptului la replică, vă rugăm să notați că:

“Echipa de management, marketing și resurse umane a Easy Asset Management IFN SA a analizat atent toate informațiile din articolul publicat la adresa https://ziarulincomod.ro/exclusiv/1606-marturii-incredibile-ale-angajatilor-i-credit-salariatii-hartuiti-de-conducere și dorește dezmințirea totală a materialului, deoarece niciuna dintre informațiile publicate nu este corectă.  

Angajații și colaboratorii Easy Asset Management IFN SA se bucură de toate drepturile legale și beneficiază de salarii, bonusuri, concedii medicale și de odihnă și toate beneficiile specificate în contractele individuale de muncă sau contractele de colaborare încheiate cu aceștia. De la înființarea companiei în România și până astăzi nu au existat cazuri în care angajații sau colaboratorii Easy Asset Management să nu se poată bucura de drepturile oferite de lege și de documentele încheiate între ei și firmă. 

Modul de lucru în firmă este unul relaxat și concentrat pe rezultate, iar regulamentul interior al firmei specifică foarte clar că exprimările violente și injurioase sunt interzise – iar toți angajații și colaboratorii firmei cunosc acest lucru.

Semnarea și desfacerea contractelor de muncă din cadrul companiei se face cu respectarea tuturor legilor țării, a drepturilor omului și a specificațiilor regulamentului intern al firmei, care sunt cunoscute de către toți angajații și colaboratorii. 

Easy Asset Management IFN SA este o firmă deschisă tuturor sesizărilor și sugestiilor, atât din partea clienților (care pot veni la adresa de e-mail [email protected]) cât și din partea angajaților (care pot veni pe adresa de e-mail [email protected]) precum și la adresa Str. Logofăt Tăutu nr. 67, Sector 3, București. Niciuna dintre chestiunile sesizate de dvs. în articolul menționat nu se regăsește în niciunul dintre mesajele primite de noi la adresele de e-mail sau adresa poștală menționată. 

Easy Asset Management IFN SA rămâne deschisă oricăror sesizări și sugestii, astfel încât dorim să îi rugăm pe această cale pe clienții, angajații și colaboratorii noștri să trimită ne trimită fără ezitare mesajele lor la adresa de e-mail sesiză[email protected] sau la adresa poștală Str. Logofăt Tăutu nr. 67, Sector 3, București.

Angajații despre care dvs. susțineți că v-au trimis la redacție declarațiile și materialele pe care bazați articolul sunt invitați oricând să sesizeze firma și autoritățile competente cu privire la neregulile pe care ei susțin că le-au observat, nereguli despre care noi nu avem niciun fel de informație că ar fi existat cu adevărat.”

În ceea ce privește articolul publicat la adresa https://ziarulincomod.ro/exclusiv/1606-marturii-incredibile-ale-angajatilor-i-credit-salariatii-hartuiti-de-conducere, mai adăugăm că:

– echipa de juriști și avocați a Easy Asset Management IFN SA analizează conținutul acestui articol, care nu este deloc imparțial și jurnalistic, ci mai degrabă părtinitor și calomnios

– folosirea logo-ului iCredit, logo înregistrat la nivel European și licențiat expres către Easy Asset Management IFN SA, a fost făcută fără permisiunea firmei, motiv pentru care vă rugăm să îl scoateți cât mai curând din articol

– Easy Asset Management IFN SA își rezervă dreptul de a acționa în instanță terțe părți pentru a recupera daunele-interese cauzate de acest articol, dar și de preluarea sa de alte mass-media. 

Vă rog să luați în seamă acest drept la replică și să publicați declarația noastră în cel mai scurt timp, conform legii.


Adrian Staicu
Marketing Manager Romania
Easy Asset Management IFN SA
Str. Logofat Tautu nr. 67, 
etaj 4, sector 3, Bucuresti
web: http://icredit.co.ro

 

NOTA REDACȚIEI

Am publicat integral răspunsul celor de la I Credit și vom face precizările necesare:
Și reporterii noștri au citit cu dezamăgire zecile de reclamații primite referitor la neregulile din cadrul iCredit – compania Easy Asset Management IFN S.A. Suntem convinși că afirmația domnului Adrian Staicu, marketing manager, ”informațiile nu sunt corecte” a fost făcută potrivit fișei postului, nicidecum după o investigație internă, așa cum ar fi normal.
Referitor la afirmația potrivit căreia articolul ”nu este deloc imparțial și jurnalistic, ci mai degrabă părtinitor și calomnios”, echipa redacțională a ziarului Incomod consideră că este un atac mizerabil nu numai la libertatea de exprimare, cât și la imaginea publicației noastre, acest aspect fiind atent analizat de avocații ziarului nostru.
Logo-ul iCredit este prezent pe mai multe pagini de internet, fiind indexat de motorul de căutare Google, care pentru fotografia folosită de Incomod nu specifică ”fotografie protejată de drepturi de autor”. De aceea, pentru eventualele prejudicii de imagine, echipa dumneavoastră de juriști și avocați se poate adresa companiei Google, 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii -Telefon:+1 650-253-0000. 

Redacția Incomod a folosit pentru acest articol declarațiile unor angajați și foști angajați iCredit. Totodată, pe site-ul undelucram.ro sunt zeci de comentarii referitoare la neregulile din iCredit, comentarii pe care le vom publica în zilele care urmează.
De asemeni, reporterii noștri au descoperit pe rolurile instanțelor de judecată din țară zeci de procese intentate de angajații iCredit companiei Easy Asset Management IFN S.A., procese care vor face obiectul unor viitoare articole de presă.
Dată fiind lipsa de interes a factorilor decizionali ai companiei amintite anterior pentru descoperirea eventualelor nereguli sau chiar ilegalități din cadrul iCredit, reporterii noștri vor monitoriza cu maximă atenție acest caz. Angajații sau foștii angajați iCredit ne pot contacta pe adresa de e-mail [email protected], urmând ca redactorii Incomod să asigure confidențialitatea mesajelor și protecția identității, unde este cazul.
Vom reveni mâine cu alt articol în care vom publica mărturiile unor clienți care susțin că au fost păcăliți de iCredit. De asemeni, așteptăm un punct de vedere de la domnul Adrian Staicu, potrivit fișei postului.
Cu stimă, Cătălin Stavri și echipa redacțională Incomod!

 

-Nici fotografia folosită în acest articol nu este protejată de drepturi de autor, potrivit Google.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here