În urma publicării articolului ” FOTO. Un magazin din Plopeni a fost sancționat de OPC pentru că vinde alimente expirate și stricate”, redacția ziarului Incomod a primit un drept la replică din partea celor două societăți la care se face referire în material. Conform deontologiei jurnalistice, publicăm mai jos dreptul la replică integral:

“În cadrul articolului apărut în Ziarul Incomod din data de 13.08.2018 intitulat “FOTO. Un magazin din Plopeni a fost sancţionat de OPC pentru ca vinde alimente expirate si stricate” au fost prezentate informaţii inexacte si fapte neadevarate, defăimătoare si prejudiciabile la adresa magazinelor apartinand societăţilor noastre, respectiv SC Lani Prod Impex SRL si SC Lani Company SRL, furnizate, se spune in articol, de un cititor al ziarului Incomod.

Nu cunoaştem care este scopul/cauza “cititorului” in demararea acestei campanii denigratoare la adresa magazinelor apartinand celor doua societăţi comerciale, insa cu siguranţa vom afla ce se afla in spatele acestei campanii, dat fiind faptul ca situaţia urmeaza sa fie cercetata de instanţa de judecata, in condiţiile in care cititorul bănuit de noi ca a trimis mesajul la redacţia ziarului este acelaşi cu cel care formulează nenumărate reclamaţii la ANPC Prahova si care nici nu este cumpărător al produselor comercializate de magazinele noastre.

Acţiunea acestui “cititor” este cu atat mai rau intenţionata, cu cat a dorit sa discrediteze chiar si laboratorul nostru de cofetărie – laborator ce lucrează artizanal, numai cu produse de cea mai buna calitate – pe baza unor supoziţii, rezultat “la o cautare pe facebook’, asa cum se exprima acesta.

Niciuna dintre faptele aratate in articol si in mesajul “cititorului” – vanzarea de produse stricate, expirate, mucegăite, “luate de la coşul de gunoi”, “pacalirea oamenilor in varsta” – susţinut savarsite de către societăţile noastre nu sunt adevarate si nu caracterizează activitatea magazinelor noastre, acesta fiind motivul pentru care existam in viata Plopeniului de peste 15 ani si respectiv 10 ani.

Administratorul magazinului apartinand SC Lani Prod Impex SRL nu s-a aflat niciodată in situaţia de a purta vreo discuţie, cu vreo persoana, deci inclusiv cu “cititorul”, legata de mirosul emanat de pulpele de pui si in care sa susţină faptul ca trebuie sa vanda si acele pulpe de pui pentru a nu ieşi in pierdere.

Daca un client, oricine ar fi acesta, ar avea o problema legata de produsele comercializate in magazinele si laboratorul nostru, atitudinea noastra nu ar putea fi nici pe departe cea descrisa de aceasta persoana, întrucât întotdeauna încercam sa ne mulţumim clienţii, cu atat mai mult cu cat ne adresam unei zone limitate iar in timp am dezvoltat o anumita legătură cu clienţii noştri.

Niciuna dintre societăţi nu a fost sanctionata de ANPC – Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova pentru savarsirea vreuneia dintre faptele ce a susţinut “cititorul” ca au fost savarsite de societăţile noastre insa pentru a convinge redacţia ziarului sa publice acel articol defăimător, denigrator si prejudiciabil, “cititorul” rau intenţionat a folosit răspunsul dat de ANPC la o alta reclamatie pe care o formulase in data de 16.07.2018 si care nu se ştie la ce anume se referea.

Pana ce litigiul va fi soluţionat de instanţa de judecata, ocazie cu care va vom putea prezenta si scopul/cauza acestei campanii denigratoare pornita de acest “cititor”, avem respectuoasa rugăminte sa nu va pierdeţi încrederea in profesionalismul cu care ne desfăşurăm activitatea.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here