scoala politie

Ziarul Incomod a publicat luni seară o filmare cu un șoarece într-o clasă a Școlii de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina. Acest fapt a fost sesizat prima dată de către Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul”, care a înaintat o sesizare către Ministerul Afacerilor Interne și către Inspectoratul General al Poliției Române în care reclama mai multe aspecte grave referitoare la școala de agenți din Câmpina, printre care și prezența șoarecilor și șobolanilor în sălile de clasă, în dormitoare și în cantină, dar și mâncarea alterată care este oferită elevior.

CITEȘTE și Dezvăluiri șocante: șobolani și mâncare alterată la Școala de Poliție din Câmpina

După publicarea filmării care dovedește că cel puțin o parte din acuzații sunt adevărate, reporterii ziarului Incomod l-au contactat pe comisarul șef Vasile Tache, comandantul Școlii de Poliție, pentru un punct de vedere. Acesta s-a arătat extrem de uimit de solicitarea reporterului, spunând că nu se aștepta la această întrebare.

Vezi aici declarația completă a comisarului șef Vasile Tache!

La scurt timp după acea discuție telefonică, Oana Vișean, purtătorul de cuvânt al instituției, a revenit cu un telefon pentru a oferi următorul punct de vedere:

“Nu avem garanția că filmulețul respectiv este făcut în spațiile școlii și, de asemenea, nici perioada exactă când a fost făcut. Ceea ce putem să spunem este că la nivelul școlii există un grafic întocmit de structura competentă, în baza căruia se realizează constant deratizări în toate clădirile școlii, iar în prezent sunt demarate procedurile pentru o nouă deratizare care să se desfășoare chiar săptămâna viitoare, inclusiv în spațiile sălilor de clasă. O realitate constatată de toată lumea este că instituția se întinde pe o suprafață foarte mare, de 20 de hectare. E posibil ca în unele zone, care nu sunt foarte accesate, să apară diferite probleme, dar imediat sunt luate măsuri ca să le rezolvăm”, a declarat Oana Vișean, purtătorul de cuvânt al unității.

Vezi aici filmarea cu șoarecele într-o sală a unității!

Săptămâna trecută, miercuri, a izbucnit un alt scandal, când mai mulți elevi ai școlii au ajuns la spital. În timp ce elevii susțin că li s-a făcut rău de la mâncarea școlii, încă o dată reprezentanții unității de învățământ au contrazis și această ipoteză, susținând că elevii au mâncat din afara unității. În același timp, reprezentanții Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator și Medicină Preventivă dau vina pe stres și emoții ca o cauză a faptului că elevii respectivi s-au îmbolnăvit și au ajuns la Spitalul Municipal Câmpina.

CITEȘTE și:

Directorul CMDTA Ploiești dă vina pe stres în cazul elevilor bolnavi de la Școala de Poliție

Nouă elevi ai Școlii de Poliție de la Câmpina au ajuns la spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here