”Încă nu am luat nu ştiu ce rachete şi racheţele şi corvetuţe, deci banii sunt acolo. Să spui la MApN că nu mai ai bani de lefuri sau să creezi această confuzie e foarte grav”, a declarat ieri prim ministrul României vorbind despre salariile militarilor. Dacă nu știți cine e prim-ministrul României, nu-i grav. În teorie e nenea ală cu înfîțișarea dezordonată (vezi foto), știți voi dezordinea aia pe care o avem cu toții când ne trezim după un chef monstru. În teorie prim-ministrul e Dragnea deci ”Hello Daddy”.

Rachetuțe și corvetuțe. Politicianul român atâta poate. Când îl dă incompetența afară din casă o dă pe caterincă. De fapt pe diminutive că asta-i caterinca maximă ce-o poate face politicianul mioritic. Oamenii sunt așa de pe lângă subiect că nu i-ai lăsa singuri în casa ta de teamă că a doua zi s-ar putea să nu o mai găsești. Luați ca exemplul nu pe rachetuța Tudose. Uitați-vă la Ministru Educației. Care fracturează limba română de parcă ar încerca acuma s-o învețe. El păstrorește, probabil din genunche, educația copiilor. Nu-i așa că ne-am cam dus dracului?

Exemplele sunt multe și pot continua aproape la nesfârșit. Dar la ce te poți aștepta de la niște prostuți cu diplome plagiate care au luat bacul la 30 de ani și care, datorită sistemului și partidului au ajuns la butoane. Bine că n-are țara asta vreun buton mare de autodistrugere că o aruncau pâna acum în aer. Mă rog, o aruncă ei, dar mai pe îndelete așa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here