Radu Ionescu, acuzat de procurorii DNA Ploiești că a luat mită un autoturism pentru acordarea de contracte în mod preferențial, a fost suspendat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, prin decizia Prefecturii.

Instituția Prefectului a emis ordonanță de suspendare care a fost trimisă Consiliului Județean Prahova, după comunicarea deciziei tribunalului. Potrivit unor surse citate de ph-online, Ionescu ar fi demisionat din funcție, ordonanța aflându-se depusă la registratura Consiliului Județean.

Reamintim că Radu Ionescu a fost reținut în urmă cu două săptămâni de procurorii anticorupție, ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Fostul vicepreședinte al CJ Prahova este acuzat că a primit un autoturism VW Golf în valoare de 26.000 de euro, sub titlu de mită, de la administratorul unei firme de construcții, pentru ca societatea să primească contracte în județ. Fapta de care este acuzat Radu Ionescu este din anul 2007, în primul mandat al acestuia la Consiliul Județean Prahova.

Citește și: Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, reținut de DNA Ploiești! Imagini video cu Radu Ionescu încătușat

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here