Radu Mazăre, încarcerat la Penitenciarul Rahova, vrea să se căsătorească în 10 iulie și așteaptă un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele, spune Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanței.
Mihai Mazăre a precizat pentru Mediafax că Radu Mazăre vrea să se căsătorească cu iubita sa, Roxana Mihalache, în 10 iulie, așteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele.

 

Avocata fostului edil a mers marți la primărie pentru a rezerva data, însă actele trebuie depuse de unul dintre soți, așa că va reveni alături de Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre, care se întoarce miercuri în țară.
“Pentru 10 iulie. Nu o face de ziua lui, după ziua lui. Ca să iasă și analizele, și certificatele și la medicul de familie…Este o procedură destul de complexă. Eu doar am venit să fac rezervarea, să vorbesc cu domnul primar, să prezint cererile de la penitenciar, pe care le-am văzut aprobate și urmând să vin cu Roxana, că trebuie să fie ori el, ori ea. Cum el nu poate, o așteptăm pe ea”, a declarat marți, Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, la ieșirea de la sediul Primăriei Sectorului 5.
Inițial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlinește 51 de ani.
Potrivit legii, numărul maxim de persoane care pot participa la un astfel de eveniment este de 10.
O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanței să rămână tot în această unitate de detenție, în regim închis, până în anul 2021.

 

Radu Mazăre a fost extrădat în România pe 20 mai, el având o condamnare definitivă de 9 ani închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză. De asemenea, el mai are două condamnări în alte dosare, dar care nu sunt definitive.
Sursa: www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here