fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Radu Socoleanu amenință ziarul Incomod. Ce a declarat despre scandalul de ieri

Citește Și

- Reclamă -

După publicarea articolului Radu Socoleanu, acuzat că a bătut cu bestialitate o femeie, în plină stradă. FOTO-DOCUMENTE. GALERIE FOTORadu Socoleanu a contactat unul din reporterii ziarului Incomod și l-a amenințat că dă ziarul în judecată și că „într-o zi și dumneavoastră o să pățiți lucruri de genul acesta”.

Trebuie menționat încă de la început că atât înainte de publicarea articolului de astăzi, cât și de publicarea articolului din septembrie, când între Radu Socoleanu și Emanuel Ilie a fost un scandal în fața intrării B a Palatului Administrativ, reporterii ziarului Incomod l-au sunat pe Radu Socoleanu pentru a-i cere un punct de vedere. Însă, în niciuna dintre situații, Socoleanu nu a răspuns la telefon, deși avea numărul persoanei care îl apela. De abia astăzi, după publicarea articolului, Radu Socoleanu a sunat reporterul respectiv și a început prin a-i spune că va da în judecată ziarul.

- Reclamă -

„Motivul este clar că inventați anumite lucruri care nu sunt reale. Ați inventat absolut totul când ați scris „pe stradă”, este la mine în curte. A intrat peste mine în curte”, a zis Radu Socoleanu. Următoarea întrebare logică a reporterului a fost: „Deci înțeleg că este adevărat și că ați bătut-o pe femeia respectivă, dar la dumneavoastră în curte, nu pe stradă?”. Radu Socoleanu a continuat: „este la mine în curte cu dovezi că am fost agresat, cu înregistrare video (…) Nu vin cu niciun punct de vedere. Eu nu mai sunt persoană publică și vă rog frumos să vă revizuiți atitudinea cu ceea ce scrieți împotriva mea. Pentru că am printat toate astea și mergem la tribunal. Cum puteți să mă acuzați pe mine? (…) Este subiectiv pentru că ați inventat că am atacat-o pe stradă”. Radu Socoleanu insista că nu i s-a cerut un punct de vedere, iar reporterul Incomod i-a „reamintit” că a fost sunat înainte de publicarea ambelor materiale, dar nu a răspuns la telefon, deși avea numărul reporterului. Radu Socoleanu a continuat să spună că și la primul incident, în centru, era de vorbă cu o persoană și femeia a venit la el și l-a înjurat și că Emanuel Ilie l-a scuipat. Tot Socoleanu spune că la 112 a sunat soția sa și că fosta soție a lui Emanuel Ilie îl hărțuiește sexual.

Dacă ați fi în locul meu cred că ați reacționa extrem de agresiv. Eu am fost calm, chiar am fost felicitat de Poliție pentru că am fost calm. Ea s-a lovit singură de ușa mașinii, a încercat să smulgă oglinzile de la mașină”, a mai spus Socoleanu, iar reporterul ziarului Incomod l-a întrebat dacă vrea ca acest punct de vedere să fie publicat.

„Nu, să ștergeți articolul, să vă cereți scuze”, a răspuns Socoleanu, continuând să susțină că femeia respectivă îl hărțuiește și că el nu a avut niciodată o relație cu aceasta. „Eu vă întreb dacă doriți să revin cu un punct de vedere în care să scriu ce mi-ați spus, că s-a bătut singură?”, l-a întrebat, încă o dată, reporterul.

- Reclamă -

„Punctul meu de vedere este clar. Tot ceea ce ați scris este o minciună de la cap la coadă. Eu îmi doresc și nu am făcut niciodată un comentariu public referitor la acest scandal pentru că m-am adresat justiției, să-și facă datoria. Eu nu îmi spăl rufele în public, referitor la conflicte care îmi vin dintr-o istorie a administrației pe care eu am făcut-o între 2012 și 2016. Lucrurile sunt evidente, este o răzbunare pe care această familie o are împotriva mea și a familiei mele. Menționez că tot ceea ce este un scenariu inventat de dumneavoastră. Cu dovezi, eu am dovezi palpabile, video, martori, cu toți care vor veni în proces, în tot ceea ce fac. O să vă cereți scuze că mi-ați distrus cariera politică prin acel articol apărut inițial și continuând în acest moment o defăimare la adresa mea, a imaginii mele, a familiei mele și a personalității mele, ca om politic, ca fost om politic și ca om care am făcut ceva în acest oraș. Este clar din punctul meu de vedere că se vrea scoaterea mea din scena politică pentru că deranjez. Dar voi continua să spun adevărul, cu orice risc. Vă mulțumesc pentru ziua neagră pe care ați putut să mi-o faceți. Dar Dumnezeu este sus și într-o zi și dumneavoastră o să pățiți lucruri de genul acesta. Nimic nu este pe lumea asta să nu plătești. Am familie, am soție, am un băiat, știți că a fost la nunta copilului meu peste mine și a trebuit să chem bodyguarzii? Acum se încearcă în continuare aruncarea cu noroi împotriva mea.”, a declarat Radu Socoleanu, continuând să acuze că ziarul Incomod ar fi implicat în jocurile altor persoane, moment în care reporterul i-a adus la cunoștință că ziarul nostru nu face jocurile nimănui.

„N-am bătut niciodată pe nimeni, nu am atitudini de genul acesta, nu am dat o palmă în cineva. Aștept să vedem ce sa spune justiția. Rușine. Mare rușine ce ați putut să faceți. Păcat, mă bazam pe… d-asta merg lucrurile așa în țara asta”, a mai spus Radu Socoleanu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut