socoleanu

socoleanuDupă ce astăzi, directorul Hale și Piețe, Emanuel Ilie, i-a transmis un mesaj consilierului local, Radu Socoleanu, prin intermediul unei publicații online, Socoleanu l-a atacat dur. 

Deși Radu Socoleanu i-a cerut, în repetate rânduri, demisia directorului de la Hale, Ilie refuză să facă acest lucru, motivând că în momentul în care a venit la conducerea societății, aceasta avea deficit bugetar, iar acum este pe profit.

Socoleanu a explicat, însă, pentru reporterii Incomod, de ce în ciuda acestui lucru consideră managementul lui Ilie unul “defectuos”.

“Oare nu este suficient când pierzi 120.000 de euro pe o greșeală de management și de proastă gestionare pe resurse umane?! Cine își asumă cei 120.000 de euro, comercianții din piață?! Piața de la sud este în stare de faliment, nimeni nu mai vine acolo. Cum s-a privatizat oborul?! Nu sunt destule fapte?!”, a declarat Socoleanu.

În plus, edilul spune că nu profitul societății este important pentru municipalitate, ci binele cetățenilor: “Societatea Hale și Piețe are ca scop să ofere un comerț civilizat ploieștenilor. Noi nu urmărim să facem profit printr-o societate, ci să asigurăm condiții cât mai bune, fără să ieșim pe pierdere “.

Nu în ultimul rând, Socoleanu s-a arătat deranjat de atitudinea lui Emanuel Ilie față de conducerea primăriei.

“Niciodată societatea aceasta nu a arătat mai prost decât în acest moment! Domnul director nu înțelege noțiunea de subordonare. Unde am ajuns?! Nu vreau să fac o polemică cu o persoană care pentru mine nu există! Nu îmi doresc o polemică cu o persoană care îmi este subordonată! Dacă nu știm să respectăm raportul de subordonare, în țara aceasta și în orașul acesta, vom trăi în anarhie!”, a încheiat Radu Socoleanu.

Emanuel Ilie a fost atacat în repetate rânduri de membri ai Consiliului Local, care i-au solicitat să își dea demisia. Cu toate acestea, directorul refuză să plece din scaunul de conducere de la Hale și Piețe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here