fbpx
miercuri, mai 31, 2023

Raed Arafat, despre românii care au vacanţe în Bulgaria: „Ar putea intra la izolare la revenirea în ţară”

Citește Și

- Advertisement -

Românii care merg în vacanță în Bulgaria ar putea fi plasați în izolare la revenirea în țară. Raed Arafat a declarat că se ia considerare acest scenariu, în contextul în care cazurile de coronavirus au crescut alarmant în țara vecină.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Nu o mai arde ,, în bulan ” tov.Arahat , fiindca nu de-aia’ le băgați ,, mortu’-n casă ” bulgarilor şi turiştilor români ! Vreți să-i țineți cu japca-n țară , ca să umpleți de bani mafiile voastre de partide din turism şi celelalte sectoare aflate în strânsă legătură.Dar voi o veți da că ,,de grija angajaților şiva economiei…Servicii scumpe şi calitate de rahat… În plin sezon mai bine ieşi (te simți) dacă mergi în gazdă…sau închiriezi un imobil ( cu precădere dacă se merge în grup sau familie ).Ceva datorii ,, în compensare ” nu aveți mafiile de partid (e) ,, pe la mare ” … unde țineți tot felul de chiolhanuri-orgii de partid (e) si ,, cuRsuri bugetare de pregătire profesională ” ori alte asemenea ? La iarnă , la munte …că ,, are balta peşte ” pentru toți PARAZITII !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta