Cea mai veche rafinărie din România și una dintre cele mai vechi din Europa a ajuns să se vândă pe OLX.

O agenție imobiliară din București a postat un anunț de vânzare pe 7 august pe cel mai mare site de mică publicitate. Conform anunțului, societatea se vinde cu 10.300.000 Euro. În anunț se precizează din ce este compusă rafinăria (vezi foto jos).

Nicolae Matei, directorul rafinăriei din Câmpina, contactat telefonic, a precizat că nu știe nimic despre această vânzare și că cel mai probabil ”este un fake”.

Însă, jurnaliștii ziarului Incomod au contactat reprezentanții agenției imobiliare la numărul de telefon care însoțește anunțul, aceștia confirmând că anunțul este real, dar nu au vrut să dea mai multe detalii.

În 2016 lichidatorul judiciar care se ocupă în prezent de administrarea rafinăriei a scos la vânzare și alte active ale societății printre care baza sportivă cu un preț de pornire de 1.900.000 Euro (teren de fotbal), de acest activ fiind interesată Primăria Câmpina care a început negocierile.

Rafinăria Câmpina și-a închis activitatea la începutul anilor 2000 când a și concediat aproape toți angajații. În prezent rafinăria mai are doar o producție de combustibil pentru centrale termice, susțin surse din interiorul rafinăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here