fbpx
luni, mai 29, 2023

Rafinăria Petrobrazi Ploieşti va fi închisă pentru o lună

Citește Și

- Advertisement -

OMV închide pentru revizia anuală două rafinării, timp de o lună, în trimestrul 2 al acestui an, una dintre ele fiind Rafinăria Petrobrazi.

Potrivit raportului Petrom pe T4, 2015, se arată că „rata de utilizare a rafinariei, ajustată pentru revizie, să rămâna la un nivel ridicat, datorită performanţei îmbunătăţite a tuturor canalelor de vânzări, şi să susţină profitul şi aportul de numerar stabile în segmentul Downstream Oil”.

- Advertisement -

Deși nu a fost anunțată data, pe perioada reviziei, Petrom îşi va asigura fluxul normal de carburanţi către staţiile de distribuţie proprii din stocurile acumulate până atunci sau prin achiziţii de la terţi din piaţă, la cele mai bune preţuri pe care le găsesc. „România are supracapacitate de rafinare. Nu ar trebui să fie o problemă de aprovizionare pentru fiecare actor ce doreşte să cumpere carburanţi”.

Soluţiile pentru Petrom sunt, astfel, stocurile acumulate până la data opririi Petrobrazi, achiziţii de la Rompetrol şi LukOil sau importuriPetrobrazi este a doua cea mai mare rafinărie din ţară, după capacitate, procesând 90.000 de barili de ţiţei, zilnic.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Trei mașini implicate într-un accident în Ploiești

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier luni după-amiază, 29 mai, în Ploiești. Accidentul s-a produs în zona...

Mai Multe Articole Ca Acesta