Mai multe rămășițe umane într-o stare avansată de putrefacție au fost găsite pe un drum comunal din județul Cluj. Poliția și procurorii clujeni au declanșat o anchetă pentru a stabili identitatea victimei și în ce condiții s-a produs decesul.  Rămășițele umane au fost descoperite pe drumul comunal din localitatea Jucu de Mijloc.

IPJ Cluj informează, printr-un comunicat de presă, că Poliţia Rurală Gherla a fost sesizată prin apel la 112 că pe drumul comunal respectiv, în dreptul unui teren arabil, la o distanţă de circa 200 de metri faţă de DN1C şi trecerea la nivel cu cale ferată, sunt mai multe rămășițe umane în stare avansată de putrefacție.

”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei rurale, însoţiţi de specialişti criminalişti, pentru a verifica cele sesizate şi a efectua investigaţii (…).  Au fost efectuate activităţi de căutare pe o raza de 500 de metri pătrați, context în care la o distanţă de aproximativ 20 de metri de locul unde au fost găsite rămăşiţele, au fost descoperite alte fragmente osoase”, precizează IPJ CLuj.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here