Anchetatorii au identificat craniul carbonizat și oasele găsite în hala Eco Burn, în urma incendiului din noaptea de marți spre miercuri. 

Identificarea a fost făcută după colectarea de ADN din rămășițele umane descoperite în urma incendiului, mostrele fiind comparate cu ADN colectat de la locuința bărbatului despre care se presupunea că ar fi intrat în hală.

În urma analizelor s-a stabilit că, într-adevăr, persoana carbonizată în hală este fostul angajat care a intrat în incintă în jurul orei 2.30. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani din localitatea Stejaru.

Update incendiu produs la o societate comercială ce are ca obiect de activitate distrugerea deșeurilor: În interiorul spațiului incendiat, polițiștii au identificat un cadavru carbonizat. Acesta a fost ridicat și transportat la Servicul de Medicină Legală Prahova. Ca urmare a cercetărilor și a verificărilor efectuate au rezultat date ca acesta ar fi persoana angajată care a pătruns în cursul nopții în interiorul societății comerciale respective.
Se continua cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru distrugere din culpă și ucidere din culpă“, a anunțat biroul de presă al IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here