Trei prahoveni au fost reținuți, miercuri 29 iulie, de către polițiști în urma unor percheziții care au avut loc în Ploiești și Plopeni. Aceștia sunt acuzați de lipsire de libertate, tâlhărie și conducere fără permis. Victima este un tânăr din Dâmbovița, forțat să urce în portbagajul unei mașini, tâlhărit și apoi abandonat pe un câmp de la ieșire din Ploiești.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, totul s-ar fi întâmplat în urmă cu aproximativ două săptămâni. Tânărul din Dâmbovița a fost cel care a depus o plângere la poliție. Acesta a reclamat faptul că, în timp ce se afla la un fast food din Ploiești, a fost acostat de trei indivizi pe care nu îi cunoștea. Cei trei l-ar fi rugat inițial să-i ducă cu autoturismul până la o anumită adresă, dar dombovițeanul i-a refuzat.

A fost amenințat și forțat să urce în portbagajul propriei mașini, iar cei trei au reușit să-i fure și banii pe care îi avea la el, 7000 de lei în total.

Agresorii au fost identificați de către polițiștii din Ploiești în urma vizionării imagnilor surprinse de camerele de luat vederi. Au fost prinși, miercuri, după o serie de percheziții domiciliare și ulterior reținuți pentru 24 de ore.

Știre în curs de actualizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here