În urma deciziei de luni a  Consiliului Local Ploiești de a-l mandata pe primarul Adrian Dobre să voteze în cadru viitoarei ședințe ADI Deșeuri Prahova pentru rezilierea contractului cu Rosal, RASP Ploiești a emis un comunicat de presă pe care îl redăm integral:

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești salută rezilierea contractului cu operatorul de salubritate, SC Rosal Grup SA, din municipiul Ploieşti, ca urmare a votului Consiliului Local din ședința extraordinară, din data de 22.07.2019. Această decizie este urmarea declanșării unei crize salubrității la nivelul municipiului Ploiești.

Nerespectarea obligațiilor operatorului de salubritate SC Rosal Grup SA, a provocat o amplă nemulțumire colectivă, generată de încălcarea repetată a obligațiilor contractuale (cum ar fi: nerespectarea graficului de colectare sau dotarea necorespunzătoare a personalului operatorului etc).

RASP Ploiești, în calitatea sa de entitate publică, care monitorizează operatorii de servicii publice, își dorește o calitate sporită  a serviciilor prestate de către aceștia, fie că vorbim de salubrizare, termoficare sau oricare alt serviciu public.

1 COMENTARIU

 1. Buna ziua,
  Consider ca in primul rand suntem noi , cetatenii, vinovati, apoi PRIMARIA in frunte cu PRIMARUL. Locuiesc in Bereasca si vad cum chiar a doua zi dupa ce a fost ridicat gunoiul apar la colturi de strada deseuri aruncate de oameni fara bun simt. Ar trebui amendati sa ii usture, sa nu mai faca a doua oara.
  Pe cei de la Politia Locala , din subordinea Primariei, nu o sa ii vezi prea des , ba chiar foarte rar prin cartiere urmarind aceste aspecte. Ei trebuie sa stea la Gara de Sud si in spate la Omnia sa vaneze soferii care stationeaza e neregulamentar ca sa faca bani la buget. Mai amendeaza la cate o actiune carutasii care rup imediat amenda, fiindca nu au niciun bun pe numele lor dar au sute de amenzi de zeci de mii de lei de plata.
  Pentru care nu ii cauta nimeni , nu se doreste asta.
  Acestea sunt viitoarele voturi sigure in campanie, nu-i asa, domnule primar ?
  Dar ce o sa faceti cu ceilalti , care suporta mirosurile ? Aia nu vor mai fi siguri ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here