Răsturnare de situaţie la PSD Ploieşti în această seară! Membrii Biroului Municipal al partidului s-au întrunit ca să rediscute problema candidatului pentru alegerile din iunie.

Reamintim că săptămâna trecută, senatorul Daniel Savu a fost desemnat, în urma sondajelor interne,  să intre în cursa pentru scaunul de primar, însă, ulterior, foarte mulți colegi de partid au contestat această decizie. Mai mult decât atât, s-a procedat la completarea unor liste de semnături de către cei care nu îl doreau pe Savu candidat.

În seara aceasta, membrii Biroului Municipal au votat posibilul candidat. Două voturi au fost anulate, patru persoane l-au votat pe senatorul Daniel Savu, în timp ce 18 PSD-iști l-au votat drept candidat pe Cristi Ganea, actualul viceprimar cu atribuții de primar al Ploieștiului.

Votul din seara aceasta va fi înaintat către organizația județeană a partidului, care va merge la București cu cele două propuneri de candidat: Daniel Savu și Cristi Ganea. într-un final, organizația centrală a partidului va decide care din cei doi va fi candidatul oficial al PSD pentru Primăria Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here