După ce un inspector RASP a acuzat că deszăpezirea nu se face conform documentelor, directorul Raul Petrescu a demarat o anchetă internă! Un inspector RASP a declarat că deși în raportările oferite de operatorul de salubritate care deszăpezește apar sute de tone de material antiderapant folosite, în realitatea nu sunt folosite atât de multe. În plus, inspectorul a acuzat că în hârtii apar menționate străzi deszăpezite, pe care în realitate utilajele nu au intrat.

În urma acuzațiilor, directorul RASP Raul Petrescu a demarat o anchetă internă și spune că le-a transmis inspectorilor să vină cu probe dacă observă astfel de practici.

“I-am chemat pe toți și nu și-a asumat nimeni, le-am spus că vreau probe pentru această chestiune și i-am dat dispoziție șefului de serviciu de la salubritate să investigheze. Nimeni nu și-a asumat, dar nu i-am condamnat pentru faptul că persoana care a făcut acuzațiile nu a mărturisit. I-am rugat ca cel care a făcut acuzațiile să vină cu probe la mine, să mi le arate și aștept acest lucru pentru a putea lua măsuri. Am punctat că dacă va veni personal va fi o bilă albă, nu una neagră, dar dacă nu vrea să își asume și crede că se supune unor riscuri, ceea ce nu este cazul, să îmi trimită probele, să le lase la secretariat. Aștept probele”, a declarat directorul RASP Raul Petrescu pentru ziarul Incomod.

Reamintim că și viceprimarul Cristian Ganea a declarat că îl încurajează pe inspectorul care a observat aceste nereguli să facă o sesizare scrisă în acest sens și că i-a solicitat directorului Raul Petrescu să investigheze.

Citește aici declarația inspectorului RASP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here