UNPR Prahova a organizat vineri o conferință de presă prin care a anunțat oficial că de astăzi partidul a început campania electorală în județ. Raul Petrescu, candidatul UNPR pentru funcția de primar în Ploiești și totodată fost viceprimar al municipiului, spune că are șanse de a câștiga Primăria. De altfel, UNPR se așteaptă la un scor de 25-28 de procente la vot.

Raul Petrescu spune că dacă va fi ales primar, unul din primele lucruri pe care le va face va fi un referendum local pentru a afla părerea oamenilor despre necesitatea unui spital nou în municipiu. UNPR își propune să câștige alegerile în 10 dintre localități din Prahova, mizând foarte mult pe tineret, manageri în companii internaționale, profesori, sau președinți de ONG-uri. Totodată, Raul Petrescu spune că a fost cel mai vizibil și mai performant viceprimar din Ploiești, cel puțin din ultimii 27 de ani, cu proiecte implementate în premieră, pe care dorește să le continue. Ca și exemplu, a vorbit despre proiectul privind achiziționarea unor imobile pentru a rezolva problema socială a orașului, proiect care a fost abandonat după plecarea lui Petrescu, iar oamenii așteaptă în continuare pe liste primirea unei locuințe. Totodată, acesta a adus în discuție infrastructura defectuoasă din municipiu și lipsa locurilor de muncă.

Valentin Steriu, președintele UNPR a participat de asemenea la conferința de presă și a profitat de ocazie pentru a vorbi despre faptul că noua lege electorală avantajează partidele mari, în speță PSD și PNL.

 

1 COMENTARIU

  1. Da. Asa e. Va cistiga sigur. Azi fiind in padurea cu alune am vazut o marmota ca impacheta ciocolata la greu. Chiar si ea stia ca cei de la UNPR vor cistiga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here