Referitor la părăsirea negocierilor de către deputații ALDE, în timpul dezbaterilor din Comisiile reunite ale Camerei Deputaților, deputatul PSD Iulian Iancu a afirmat că a fost o discuție anterioară și cu liderul acestora și cu unii dintre aceștia, astfel că nu le înțelege atitudinea de marți.

Liderul deputaților ALDE, Varujan Vosganian, a declarat, marți, la dezbaterea din comisii a Legii offshore, că parlamentarii formațiunii nu vor vota amendamentele, pentru că nu există un punct de vedere al Guvernului și nici un impact bugetar, după care deputații ALDE au părăsit ședința.

„Eu personal am discutat cu domnul Vosganian. Nu azi (n.red. – marți), săptămâna trecută”, a afirmat Iulian Iancu, marți seara, după încheierea dezbaterilor pe amendamente la Legea offshore în Comisiile reunite pentru industrii, buget şi administraţie din Camera Deputaților. Ulterior, deputatul PSD a precizat că discuția cu Vosganian a avut loc vineri, conform Mediafax.

„Dumnealui și-a manifestat interesul de a avea două amendamente pe unul dintre cele două subiecte menționate, respectiv să nu existe contracte subsecvente și o intervenție asupra regimului fiscal, altul decât redevențele, și încă un amendament. I-am spus, încă de-atunci, că sunt împărtășite în totalitate și-au fost supuse dezbaterii și sunt preluate. În forma finală, garantându-i că sunt preluate, îi voi prezenta și se va asigura că sunt preluate”, a afirmat Iancu.

De asemenea, a existat, anterior dezbaterilor din Comisiile reunite ale Camerei Deputaților, o discuție între Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea, a precizat Iancu.

Citește mai departe pe stiripesurse.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here