Primarul Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea sunt la cuțite! Cei doi au avut nou schimb de replici, marți, pe tema Direcției Tehnic-Investiții din cadrul Primăriei Ploiești. 

La conferința de presă săptămânală, primarul Ploieștiului i-a atacat pe cei viceprimari, Cristian Ganea și George Pană. Despre primul, Adrian Dobre a spus că a uitat ce atribuții are și că ar arunca vina pentru situații pe care le are, de fapt, în administrare.

“Mă surprinde că viceprimarul Cristian Ganea a uitat ce atribuții are. Îi reamintesc că Direcția Tehnic-Investiții intră în atribuțiile dumnealui și el trebuie să remedieze problemele pe care le semnalează, așa cum și viceprimarul George Pană are anumite atribuții. Nu înțeleg de ce acționează în acest mod, când, de fept, ei sunt direct responsabili pentru aceste probleme”, a spus Adrian Dobre.

În schimb, viceprimarul Cristian Ganea îl acuză pe Dobre că îi sabotează activitatea.

“Îi transmit primarului Adrian Dobre să nu se mai vaite și să nu se mai uite în curtea mea. El conduce Direcția Tehnic Investiții în paralel cu mine și pe la spatele meu, ține ședințe cu contractanții care lucrează cu DTI fără să mă invite, ține ședințe cu angajații DTI fără să mă anunțe. A mutat un angajat de la Direcția Relații Internaționale la Tehnic Investiții, la Biroul de Mobilizare și Monitorizare Trafic, fără să mă anunțe, fără să facă referat, fără nicio hârtie, pentru că așa a vrut el. Dacă susține că DTI este în subordinea mea, să mă lase să o conduc! Se implică mai mult decât permite legea!

Cât despre Regia Autonomă de Servicii Publice, îi reamintesc domnului Dobre că RASP este în subordinea city managerului pus de el”, a replicat viceprimarul Cristian Ganea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here