Răzbunare, răzbunare, de trei ori răzbunare! Cam așa s-ar traduce gestul conducerii Parcului Memorial Constantin Stere de a nu introduce Primăria Ploiești pe lista partenerilor la evenimentul “Noaptea la Zoo”.

În schimb, instituția subordonată Consiliului Local Ploiești a menționat la parteneri Consiliul Județean Prahova. Este binecunoscut faptul că în urmă cu aproximativ o săptămână, directorul Parcului Memorial Constantin Stere, membru PSD, a fost chemat de primarul Adrian Dobre, iar rezultatul discuțiilor dintre cei doi l-a deranjat pe președintele CJ Prahova, Bogdan Toader.

Astfel, a urmat acel moment prezentat de Ziarul Incomod in care liderul Consiliului Județean Prahova a avut la rândul sau discuții aprinse cu șeful Primăriei Ploiești.
Mai exact, președintele Bogdan Toader (PSD) s-a dus nervos peste primarul Adrian Dobre în birou care, potrivit surselor, era în timpul unei ședințe și i-a reproșat edilului numirea lui Decu Crângașu la Parcul Zoo, fără știrea PSD. Dobre ar fi rumegat informația, apoi s-ar fi ridicat de pe scaun și i-ar fi replicat tăios lui Toader că face ce vrea din punct de vedere administrativ, fiind cel care răspunde de numiri și mutări și că se amestecă peste primărie, în chestiuni care nu-l privesc pe președintele CJ.

În concluzie, prin lipsa Primăriei Ploiești din rândul partenerilor evenimentului organizat de Parcul Memorial Constantin Stere se poate deduce faptul că războiul dintre cele doua instituții continua prin orice cale posibilă.

Facem precizarea că reporterii Ziarului Incomod au încercat să obțină un punct de vedere de la primarul Adrian Dobre legat de faptul că Primăria Ploiești nu apare ca partener al evenimentului ”Noaptea la Zoo”, însă edilul șef al orașului nu a răspuns la telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here