Razie de amploare a polițiștilor din cadrul IJP Prahova și IGPR în cariterele rău famate din Ploiești. Sunt vizate persoanele care nu respectă prevederile ordonanțelor militare. Acțiunea vine în continuarea perchezițiilor care au avut loc săptămâna trecută în Mimiu și Bereasca.
Acțunea vizează în special modul în care ploieștenii care locuiesc în zonele rău famate din oraș, în special în cartierele Mimiu, Bereasca și Radu de la Afumați înțeleg să respecte prevederile ordonanțelor militare.

La razie participă peste o sută de polițiști din cadrul IJP Prahova, dar și de la București.

Este deja de notorietate faptul că în aceste zone din Ploiești sunt familii de rromi și nu numai care refuză să rămână în izolare la domiciliu.

”O amplă acțiune este în desfășurare în acest moment, pe raza municipiului Ploiești.
Acțiunea este organizată la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și are ca scop creșterea gradului de siguranță publică și prevenirea criminalității în toate formele ei precum și verificarea respectării măsurilor impuse prin ordonanțele militare”, potrivit unui comunicat remis presei de Poliția Prahova.
Vom reveni cu detalii.

FOTO Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, și prin Bariera Rudului ar fi bine sa vina, toată lumea respecta izolarea in afara de familiile de romi care nu respecta nimic, se plimba toată ziua, se vizitează urlete, înjurături, fotbal pe strada asezonat cu urlete și înjurături, mai niste manele la boxele dărâmăturilor de masini, sa tot trăiești în atmosfera asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here