Poliția Prahova anunță o razie de amploare în județ miercuri la prânz, 21 octombrie! În acțiune sunt angrenați reprezentanți ai mai multor instituții din județ care verifică respectarea normelor de prevenire a răspândirii coronavirusului, dar și polițiști rutieri care acționează preponderent la ieșirile din Ploiești și în Bucov și Blejoi.

“În acest moment, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova polițiștii împreună cu jandarmi, lucrători din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, ai Direcţiei Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova acționează pentru verificarea modului în care sunt respectate normele pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, în localitățile Bărcănești, Albești Paleologu, Puchenii Mari, Ploiești, Brazi, Blejoi, Păulești și Bucov.

De asemenea, polițiștii rutieri acționează preponderent la ieșirile din Ploiești și în localitățile Bucov și Blejoi.”, a anunțat Biroul de Presă al Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here