Polițiștii de la Investigații Criminale organizează, miercuri dimineață, o acțiune de amploare, vizate fiind mai multe persoane suspectate de furturi, dar și de viol. Potrivit unor surse, suspecții de viol sunt doi băieți minori, de 15 și 17 ani.

“La acest moment, polițiștii structurilor de investigații criminale, ordine publică și rutieră din cadrul Poliției Municipiului Ploiești desfășoară o razie pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru combaterea faptelor ilegale în municipiul Ploiești.

În cadrul acțiunii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești vor pune în executare 9 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și 2 comune din județul Prahova, în vederea documentării activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt din societăți comerciale și din auto și viol.

Activitățile beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești”, a transmis IPJ Prahova.

Potrivit unor surse, perchezițiile sunt efectuate în Ploiești și în localitățile Păulești și Surani.

Suspecții de viol ar fi doi băieți de 15 și 17 ani, care ar fi violat o fată de 14 ani, în luna mai a anului trecut. Reclamația a fost făcută în luna decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here