razie politist

razie politistVineri, polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Florești au desfășurat o acțiune pe raza celor patru comune aflate în competență. În urma activităților efectuate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de aproximativ 5.000 de lei și au fost confiscate bunuri în valoare totală de peste 6.000 de lei.

Pe o stradă din comuna Florești a fost oprită o autoutilitară care transporta deșeuri metalice reciclabile, pentru care deținătorul nu ar fi putut prezenta documente de proveniență, bunurile respective fiind achiziționate, în scopul revânzării, de la mai multe persoane fizice.

Având în vedere aspectele stabilite, polițiștii au confiscat materialele respective, constând în 320 kg de aluminiu, 125 kg de bronz, 126 kg de acumulatori auto, 250 kg de cupru, 42 kg de inox și altele, în valoare totală de peste 6.000 de lei.

Pe lângă aceste bunuri, polițiștii au mai ridicat și peste 450 de kg de articole din cupru și inox noi, despre care ar exista suspiciunea că ar fi fost sustrase și care au fost lăsate în custodia unui agent economic de profil, până la stabilirea provenienței.

Pentru aspectele de natură contravențională constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here