fbpx
miercuri, mai 31, 2023

Filtre în Prahova. Peste 150 de mașini oprite, șoferi lăsați fără permis

Citește Și

- Advertisement -
Serviciul Rutier Prahova a efectuat, joi, o amplă acțiune pe drumurile naționale și în localitățile Bărcănești, Brazi, Gorgota și Puchenii Mari. Zece șoferi au fost lăsați fără permis, iar amenzile au depășit suma de 37.000 de lei. 

„Ieri, 11 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au desfășurat activități pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere care au avut ca principale cauze de producere viteza, alcoolul, precum și consumul de substanțe psihoactive la volan.

Activitățile au avut loc pe principalele drumuri naționale din județ, dar și pe raza localităților Bărcănești, Brazi, Gorgota și Puchenii Mari.

- Advertisement -

În cadrul acțiunilor, au fost controlate 160 de autovehicule, fiind efectuate în acest context 106 testări cu aparatul etilotest și 7 testări cu aparatul DrugTest.

În urma abaterilor constatate au fost reținute 10 permis de conducere, dintre care 5 pentru nerespecatarea regimului legal de viteză.

În total au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de 37.055 de lei.

- Advertisement -

Revenim prin a recomanda conducătorilor auto să respecte prevederile legale, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și să conștientizeze faptul că își pot pune în pericol atât propria viață, cât și pe cea a celorlalți participanți la trafic”, a transmis IPJ Prahova.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta