Răzvan Prișcă. Deputat ales pe listele PNL Prahova. El fiind arădean, adică din Arad. Ei bine, după ce partidul l-a trimis în Prahova să se aleagă și el cu un mandat de deputat să nu stea patru ani în fața Parlamentului suspinând, domnul deputat și-a deschis cabinet parlamentar în Zalău. La acel moment, deputatul Prișcă declara: ”Începând de astăzi, îmi inaugurez un cabinet parlamentar care va funcţiona aici, în sediul PNL Sălaj din Zalău, dar prin care vreau să intru în contact cu absolut toţi zălăuanii, absolut toţi şimleuanii, abolut toţi jibouanii, cei de pe Valea Someşului, Valea Barcăului şi împreună să reuşim să construim din organizaţia PNL una din cele mai puternice din ţară şi din Sălaj un judeţ care să nu mai fie ruşinea Transilvaniei şi ruşinea României”. Probabil, auzind sau văzând această declarație, prahovenii care l-au votat pe Răzvan Prișcă au izbucnit în lacrimi de fericire și-au aplaudat frenetic.

De cum a ieșit deputat, Răzvan Prișcă a mai dat prin Prahova de vreo trei ori (atât l-a văzut presa). De fapt de vreo patru ori dacă luăm în calcul conferința de presă de azi. Unde s-a gândit că ar fi mai bine să atace Incomodul după articolul ACESTA. E o țară liberă. Avem deputați de Prahova din Arad, UDMR-ului i se dă ce vrea numai ca să stea la guvernare, avem miniștri care în alte țări ar putea lucra doar la aranjatul conservelor pe rafturi.  E o țară liberă și deputatul nostru s-a simțit jignit de articol. Ba mai mult, pentru că-i o țară liberă omul a întors-o ca la Ploiești. Nu faptul că și-a deschis cabinet în Zalău e o lipsă de respect față de prahoveni, ci faptul că am scris noi că și-a deschis cabinet acolo și nu în Prahova.

Dar surpriză! Pe pagina de internet de la Camera Deputaților scrie că are cabinet în Ploiești. Ce s-a întâmplat cu ăla din Zalău? N-o mai fi avut bani de chirie? I-o fi zis zălăuanii şimleuanii și jibouanii să aleagă? Ori noi ori Prahova, și a ales? Greu de spus. Apropo, răspundeți repede dragi prahoveni: unde este situat cabinetul parlamentar al deputatului Prișcă? Pe ce stradă din Ploiești?

” Marii oameni politici au apărut, în istorie, aproape întotdeauna în timpul conflictelor şi războaielor. Atunci când consensul social e coagulat de teamă şi de furie, mari oameni de stat reuşesc să scrie istorie. În astfel de momente, politicienii se preocupă să nu piardă teritorii naţionale sau eventual să cucerească altele noi. Cu orice preţ. Pe timp de pace, politicienii se preocupă, însă, să câştige voturi. Cu orice preţ.”.

Asta scria domnul Prișcă în iunie 2016 pe blogurile Adevărul. Acum domnia sa fiind un brav produs al politicii mioritice am o singură întrebare: când te teleportează partidul într-un județ despre care probabil ai habar doar pentru că există Sinaia, Babele și Sfinxul, cum se numește asta? Nu cerșeală de voturi?

Nota redacției – Facem cuvenita rectificare: În articolul de ieri am scris că domnul deputat Răzvan Prișcă are cabinet în Sălaj. Ne asumăm greșeala și o corectăm: îl are în Zalău, județul Sălaj. Ne cerem scuze prahovenilor pe care i-am indus în eroare.

2 COMENTARII

  1. […] La acel moment, deputatul Prișcă declara: ”Începând de astăzi, îmi inaugurez un cabinet parlamentar care va funcţiona aici, în sediul PNL Sălaj din Zalău, dar prin care vreau să intru în contact cu absolut toţi zălăuanii, absolut toţi şimleuanii, abolut toţi jibouanii, cei de pe Valea Someşului, Valea Barcăului şi împreună să reuşim să construim din organizaţia PNL una din cele mai puternice din ţară şi din Sălaj un judeţ care să nu mai fie ruşinea Transilvaniei şi ruşinea României”. Probabil, auzind sau văzând această declarație, prahovenii care l-au votat pe Răzvan Prișcă au izbucnit în lacrimi de fericire și-au aplaudat frenetic. Continuarea AICI. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here