Răzvan Toma Stănciulescu, fost candidat la primăria Ploiești, în prezent consilier local din partea partidului Prahova în Acțiune, va fi exclus din partid. Informația a fost confirmată pentru ziarul Incomod de președintele partidului, Mihai Apostolache, care a precizat că procedura de excludere a fost demarată.

Contactat de ziarul Incomod pentru un punct de vedere, Răzvan Toma Stănciulescu, avocat de profesie, a spus doar “deocamdată nu comentez, lucrurile sunt în mișcare perpetuă, știți cum e”.

“Încă suntem în faza procedurală, nu este finalizată procedura de excludere, motivele vor fi anunțate după ce vom finaliza. Sunt încă lucruri interne, pe care le vom clarifica și le vom comunica atunci când vor fi lămurite. A fost demarată procedura de excludere, dar sunt mai multe etape statutare care trebuie urmate”, a declarat pentru ziarul Incomod Mihai Apostolache, președintele și fondatorul partidului local Prahova în Acțiune.

Când procedura va fi finalizată, odată ce Răzvan Toma Stănciulescu își va pierde sprijinul politic, automat își va pierde și mandatul de consilier local ploieștean, având în vedere că funcția a fost obținută prin candidatura de pe lista partidului Prahova în Acțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here