Mirabela Cristian, o tânără de 27 de ani din Telega, a fost găsită pe 13 octombrie moartă pe un câmp, în apropierea autostrăzii A2. Trupul fetei era complet dezbrăcat, iar hainele și geanta i-au fost găsite la aproximativ 800 de metri de trupul neînsuflețit. Ziarul Incomod v-a prezentat astăzi în exclusivitate detalii despre acest caz care ridică multe semne de întrebare.

Citește aici ce spun autoritățile despre această moarte suspectă!

Reporterii ziarului Incomod a luat legătura cu tatăl Mirabelei, care ne-a povestit că știa că fiica sa a plecat pe data de 9 octombrie la București, la un concert al artistului Dilimanjaro. Prieteni de-ai fetei spun că acesta ar fi fost de fapt iubitul Mirabelei. Tatăl tinerei mai spune că pe data de 11 Mirabela l-a sunat de pe un număr străin și i-a spus că este bine, dar n-au apucat să vorbească decât 45 de secunde. Șase zile mai târziu, pe 17 octombrie, polițiștii din Telega l-au anunțat că unica sa fiică a fost găsită moartă, cu trupul dezbrăcat, lângă autostradă. Omul nu își explică cum a ajuns fiica sa în județul Călărași și spune că anchetatorii i-au mai zis că în sângele fetei au fost depistate droguri, dar el știe că fiica sa nu obișnuia să consume astfel de substanțe.

Citește aici mărturia tatălui Mirabelei!

Prietenii fetei au încercat să ia legătura cu artistul Dilimanjaro pentru a vedea dacă acesta poate oferi mai multe detalii despre moartea Mirabelei, însă, nici artistul a putut face lumină în acest caz, spunând doar că a auzit că a murit, dar că nu a crezut acest lucru.

Revenim cu rugămintea ca oricine știe mai multe detalii despre ce a făcut Mirabela în ultimele sale zile din viață să le facă publice! Părinții își doresc cu disperare să afle cum a ajuns fiica lor moartă, cu trupul dezgolit, pe câmpul de lângă autostradă. Oricine poate oferi noi detalii despre caz, ne poate scrie pe adresa [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here