fbpx
luni, mai 29, 2023

Reacția comandatului Școlii de Poliție din Câmpina după filmarea cu un șoarece într-o clasă: „Vă dați seama ce-mi cereți?!”

Citește Și

- Advertisement -

Ziarul Incomod a publicat luni seară o filmare cu un șoarece într-o clasă a Școlii de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina. Acest fapt a fost sesizat prima dată de către Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul”, care a înaintat o sesizare către Ministerul Afacerilor Interne și către Inspectoratul General al Poliției Române în care reclama mai multe aspecte grave referitoare la școala de agenți din Câmpina, printre care și prezența șoarecilor și șobolanilor în sălile de clasă, în dormitoare și în cantină, dar și mâncarea alterată care este oferită elevior.

CITEȘTE și Dezvăluiri șocante: șobolani și mâncare alterată la Școala de Poliție din Câmpina

- Advertisement -

După publicarea filmării care dovedește că cel puțin o parte din acuzații sunt adevărate, reporterii ziarului Incomod l-au contactat pe comisarul șef Vasile Tache, comandantul Școlii de Poliție, pentru un punct de vedere. Acesta s-a arătat extrem de uimit de solicitarea reporterului, spunând că nu se aștepta la această întrebare.

„Au, păi nu știu, vă dați seama ce-mi cereți, sincer?! Ce să spun?! Ce aș putea să vă spun?! Să verific, să văd în primul rând. Chiar nu mă așteptam la o astfel de întrebare, am să mă consult și eu cu purtătorul nostru de cuvânt, dar… chiar nu am luat în calcul să ieșim cu un punct de vedere vizavi de o fotografie, un filmuleț. N-ar fi în regulă să fie așa ceva (n.r.: reporterul a întrebat dacă i se pare o situație normală), dar lăsați-mă să mă consult cu cei de la mine de la Relații cu Presa. Probabil că vom verifica să vedem în primul rând dacă fotografia respectivă este făcută în școală. Sigur vă va suna domnul Bădilă (n.r. șeful de cabinet al comandantului) și va prezenta un punct de vedere. În primul și primul rând trebuie să vedem dacă fotografia este făcută în școală. Chestia asta cu șoriceii este deja… una este pe un bloc alimentar unde ar putea să creeze probleme deosebite și alta este undeva, într-o zonă a școlii, gândiți-vă că școala are 20 de hectare de teren și câteva mii de metri pătrați de construcții.”, a fost reacția comisarului șef Vasile Tache, comandatul Școlii de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina.

Vezi aici filmarea cu șoarecele într-o sală a unității!

- Advertisement -

Săptămâna trecută, miercuri, a izbucnit un alt scandal, când mai mulți elevi ai școlii au ajuns la spital. În timp ce elevii susțin că li s-a făcut rău de la mâncarea școlii, încă o dată reprezentanții unității de învățământ au contrazis și această ipoteză, susținând că elevii au mâncat din afara unității. În același timp, reprezentanții Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator și Medicină Preventivă dau vina pe stres și emoții ca o cauză a faptului că elevii respectivi s-au îmbolnăvit și au ajuns la Spitalul Municipal Câmpina.

CITEȘTE și:

Directorul CMDTA Ploiești dă vina pe stres în cazul elevilor bolnavi de la Școala de Poliție

Nouă elevi ai Școlii de Poliție de la Câmpina au ajuns la spital

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Cultură de canabis, descoperită de polițiștii prahoveni

Polițiștii BCCO Ploiești au descoperit o cultură de canabis în subteranul unei clădiri. Anchetatorii au mers în percheziție la...

Mai Multe Articole Ca Acesta