Părintele unui elev al școlii Sf. Vineri din Ploiești a alertat, joi, autoritățile, după ce băiatul său a primit prin programul guvernamental un corn plin cu mucegai. Bărbatul susține că a fost șocat să vadă pe spatele cornului o pată de culoare verde, ceea ce înseamnă că produsul era alterat. Din fericire, copilul nu a apucat să muște din corn.

Vezi aici ce a povestit bărbatul!

Tatăl copilului spune că a anunțat Direcția Sanitar Veterinară, iar medicii de acolo i-au spus să aducă produsul pentru analize. Reporterii ziarului Incomod i-au solicitat un punct de vedere lui Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, care a declarat că până la această oră nu a fost informat despre incident, dar că, cel mai probabil, va fi demarată o anchetă.

“Nu am primit nicio sesizare pe această temă, noi nu am fost înștiințați. Vom lua legătura cu cei de la DSV să vedem despre ce este vorba, dar la noi nu a ajuns nicio sesizare deocamdată, nici de la DSV, nici de la școală, nici de la Inspectoratul Școlar. Avem o comisie stabilită la nivelul Prefecturii pentru modalitatea în care funcționează programul “Lapte și corn” și problemele care apar de-a lungul timpului în privința distribuției, în privința calității și așa mai departe și vom convoca acea comisie și vom analiza cazul, dar mai întâi trebuie să vedem de la DSV, în urma controlului, ce au stabilit în urma verificării produsului, pentru că ei sunt primii în măsură să dea rezultatele.”, a declarat pentru ziarul Incomod Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here