Un adevărat scandal a izbucnit astăzi între deputatul Nicolae Alexandri și fostul liberal Marius Fenichiu, după ce acesta din urmă a declarat că în 2012, Alexandri împreună cu Mircea Roșca cerea câte 15.000 euro de la cei care doreau un loc eligibil pe listele de consilieri ale partidului.

Acuzațiile pe care le-a adus Marius Fenichiu le puteți reciti aici!

Contact de reporterii ziarului Incomod pentru un punct de vedere, deputatul Nicolae Alexandri nu s-a sfiit să spună despre Marius Fenichiu că „este nebun” și că nu își pierde “timpul cu toți oamenii nebuni, pentru aceștia sunt doctori”.

Declarația completă a deputatului Nicolae Alexandri o puteți reciti aici!

În replică, Marius Fenichiu a declarat că se va gândi dacă îi va face plângere deputatului Nicolae Alexandri pentru că l-a jignit și că lucrurile au stat cum a povestit, existând chiar și disensiuni în cadrul partidului în 2012 din această cauză.

“Pentru că tupeul acestui traseist profitor este bine-cunoscut, nu mă surprinde reacția lui. Vă spun însă că el a fost cel care a strâns banii, existând chiar disensiuni între el și Mircea Roșca pe de o parte și unii dintre candidații de pe locurile eligibile pe de altă parte, pentru că unii nu doreau să dea banii fără a avea dovada depunerii acelei sume.”, a completat Marius Fenichiu.

1 COMENTARIU

  1. O mica nedumerire am (ca om de rand,fost soldat in “Revolutie” pentru ca altii sa profite acum).De ce acum aceste “dezvaluiri” in pragul alegerilor si nu atunci cand s-a intamplat? Cum de toata lumea isi aduce aminte de toate doar cand nu mai au beneficii sau in pragul alegerilor? La toti le revine memoria doar dupa ce au pierdut functiile date de partid si la prima promisiune dau cu pietre in omul care iau” crescut si hranit”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here