Mai mulți angajați ai unor instituții publice din Ploiești spun că se fac presiuni pentru a participa la mitingul PSD de sâmbătă, 9 iunie. Este vorba despre Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, TCE S.A. și Hale și Piețe S.A.. Directorii instituțiilor și viceprimarul ALDE George Pană neagă vehement acuzațiile și spun că nu s-au făcut astfel de presiuni în cadrul instituțiilor pe care le coordonează.

Citește aici ce au declarat cei vizați!

Reporterii ziarului Incomod au solicitat un punct de vedere și din partea lui Bogdan Toader, președinte PSD Prahova, care spune că partidul nu are nicio legătură cu aceste instituții publice, nefiind coordonate de PSD.

“Din ce știu eu, la nici una din aceste instituții nu este coordonată activitatea de vreun membru PSD. Poate ar trebui să vorbiți la ALDE despre această problemă, întrucât participă și ei alături de noi. Vă pot garanta că din partea noastră nu s-a discutat cu niciun angajat al acestor instituții pentru așa ceva, din partea PSD, întrucât nici nu cunoaștem angajații de la aceste instituții. Nici nu-i cunosc, nici la TCE nu am intrat în clădire de pe vremea domnului Radu Popescu, ceea ce se întâmpla în 2010, la Hale și Piețe nu am intrat în sediu de dinainte de domnul Ilie, cred că era un domn Spînu când am intrat, iar la Agenția de Protecția Mediului care știu că au 20 de angajați, cred că nu au mai mulți, poate ar trebui să-l întrebați pe domnul Diaconu. Problema mea este că eu am vorbit cu președinții de organizații PSD în vederea organizării mitingului. Nu am ce să vă răspund decât că informațiile nu sunt corecte și nu îi cunosc pe angajații aceștia și dacă au mai multe informații să spună cine a făcut presiuni pentru ei să participe la miting. Din partea PSD sigur nu s-au făcut pentru că nu coordonăm activitatea acestor instituții.”

Întrebat dacă s-au făcut presiuni în cadrul altor instituții, care sunt coordonate de PSD, Bogdan Toader a răspuns:

“Eu nu știu să se fi făcut așa ceva, președinții noștri de organizație trebuie să aducă membrii birourilor pe care le coordonează. Nu ne interesează să avem intruși”, a spus Bogdan Toader.

1 COMENTARIU

  1. Ma sterg undeva cu declaratia lui ; toti ordinarii cu functii inalte mizeaza pe frica subalternilor . Toata lumea stie ce se intimpla in realitate si ei vin cu declaratii d’astea . Astia trebuie scosi din structurile de conducere ale statului roman . Iar votantii lor exclusi din colectivitati . Aruncati la marginea societatii si tratati cu paine si apa .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here