Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova, a anunțat miercuri, 18 decembrie, că a formulat plângere penală împotriva primarului Adrian Dobre și a directorului Parcului Municipal Vest, Donald Constantin, pentru abuz în serviciu și neglijență în serviciu, cu privire la modalitatea prin care a fost organizat Târgul de Crăciun.

După anunțul lui Polițeanu, Dobre a reacționat, atacându-l pe președintele USR pe pagina sa de facebook:

“Deși am fost atacat în repetate rânduri de Mihai Polițeanu, am evitat să intru în polemică cu acesta.
Este însă necesar pentru ploieșteni să clarific câteva lucruri:
➡️Obligația fundamentală a municipalității este să asigure funcționalitatea proiectului Parcul Municipal Vest. Creșterea gradului de confort și recreere și îmbunătățirea calității vieții reprezintă obiectivele principale ale Programului Operațional Regional 2007-2013 și în deifinitiv scopul acestei investiții;
➡️Organizarea evenimentului din Parcul Municipal Vest a fost realizată în conformitate cu procedurilor operaționale interne, aprobate în conformitate cu dispozițiile legale;
➡️În urma solicitărilor noastre, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice ne confirmă‪ că în perioada de durabilitate a proiectului, municipalitatea poate realiza evenimente, cu condiția ca veniturile rezultate să asigure acoperirea costurilor operaționale ale proiectului, fără ca acesta să devină generator de venituri (nu se obține profit).
Cu această plângere, fostul emul al Monicăi Macovei speră să fie vizibil, să-l cunoască în sfârșit cineva în Ploiești, și, mai ales, să distragă atenția de la excluderile abuzive și problemele interne legate de semnăturile false. Este un modus operandi pentru dânsul, face plangeri penale (Kovesi a plătit prețul acțiunilor lui).
După cum știți, întregul meu mandat a avut la bază corectitudinea și onestitatea, dar constat că politicianismul mărunt al unor indivizi, de pripas prin Ploiești, încearcă să-mi murdărească imaginea. Nu doresc să comentez mai departe aserțiunile unuia care “a condus” doar geanta doamnei Macovei.”, a scris Adrian Dobre pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here