catuse 10 9be018efb7

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, din comuna vasluiană Vutcani, a fost arestat preventiv ieri pentru viol după, în cursul săptămânii trecute, a violat o fetiţă de 12 ani din localitate, el fiind cercetat în stare de libertate pentru o faptă identică comisă asupra unei femei în vârstă de 40 de ani în luna ianuarie a acestui an.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, adolescentul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă pe data de 29 aprilie, la o zi de la comiterea faptei, dar magistraţii au decis că se vor pronunţa cu privire la măsura arestului preventiv în acest caz abia marţi.

„În seara de 28 aprilie, poliţiştii Postului de Poliţie Vutcani au fost sesizaţi de o femeie în vârstă de 44 ani, din comuna Vutcani, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima infracţiunii de viol. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 7 Banca au stabilit că cele sesizate se confirmă, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat tânărul, în vârstă de 17 ani, din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea infracţiunii”, precizează un comunicat de presă remis de IPJ Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, fata în vârstă de 12 ani va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here