fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Record la Școala de Poliție Câmpina! Un viitor agent a terminat cu cea mai mare medie din istorie

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Șeful promoției de anul acesta de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ din Câmpina a bătut recordul. Cosmin Satmari (32 de ani), din Bihor, este şeful de promoţie care a terminat cu cea mai mare medie din istoria unităţii.

Cosmin Satmari încheie cursurile Şcolii de Poliţie de la Câmpina pe 20 septembrie, cu media 9.98, un record absolut, notează Adevărul.

Potrivit conducerii unităţii de învăţământ, este cea mai mare medie obţinută vreodată de un agent de poliţie de când fucţionează această şcoală. La doar câteva sutimi distanţă, s-a poziţionat Adelina Dună, o vâlceancă de doar 20 de ani, care termină cu media 9.91.

- Reclamă -

Adelina a avut 7 la sport, în rest numai 10.

Șeful de promoție va lucra la IPJ Arad. Este din0 Beiuş, judeţul Bihor, şi a absolvit în urmă cu opt ani cursurile Universităţii de Vest din Timişoara, unde s-a specializat în ştiinţe economice. Imediat după terminarea masterului, Comsin a lucrat în domeniul bancar, însă în primăvara anului trecut a decis că a venit vremea să facă o schimbare de carieră. A luat totul de la zero şi a început să se pregătească pentru admiterea la Şcoala de Poliţie de la Câmpina.

”Nu am intrat cu gândul să termin primul, am luptat să prind o repartiţie bună, pentru asta am luptat. Nu neapărat acasă, în Bihor, dar o repartiţie într-o structură bună a Poliţiei, poate la serviciul economic, pentru că sunt absolvent de ASE şi-mi doresc foarte mult să ajung să lucrez la Poliţia Economică”, a explicat Cosmin Satmari. Pentru că este şef de promoţie, Comsin îşi putea alege să lucreze în orice colţ de ţară unde au fost locuri disponibile, de la Bucureşti până la Constanţa sau Cluj. A decis însă că pentru moment este bine să fie cât mai aproape de casă, astfel că va merge la IJP Arad.

- Reclamă -

”Cea mai mare provocare a mea a fost să iau la toate materiile note bune, adică să încerc să rămân constant. Pentru asta am rămas în şcoală toate weekendurile şi am învăţat. Nu puteam să merg acasă. Era şi departe, dar nici nu m-aş fi putut concentra pentru că aş fi stat cu copilul. A fost un sacrificiu de câteva luni, perioadă în care m-am axat doar pe studiu şi a meritat. Faptul că m-am axat foarte mult pe învăţat a compensat cât de cât dorul de casă şi de băiat.

Am luat un singur 9 la tactică poliţienească, iar la evaluare am luat 9.70 la Drept. Acestea au fost singurele note de 9. Am greşit la o întrebare care era legată de procuror, dacă poate să dispună prin ordonanţă să se ceară scuze public şi n-am ştiut. Acum nu mai uit niciodată asta. Procurorul poate dispune unui inculpat să ceară scuze public persoanei vătămate”, a încheiat Cosmin Stamari.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. De apreciat,dar nu vreau sa fiu rautacios,care mai este in prezent durata de” scolarizare” a unui agent de politie? Un an ?sau doi?cum era cu ceva timp in urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut