Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, lansează un atac la adresa liderului PSD, susținând într-o postare pe Facebook că „Liviu Dragnea a intrat într-o nouă fază, aceea în care nu se mai ferește și pune în mod explicit semnul egal între problemele de ordin personal și treburile statului”. 

„Nemulțumirile actualului Președinte PSD privind justiția, cu trimitere la dosarele penale ale domniei sale și modul în care este constituit un complet de judecată, sunt prezentate ca probleme grave ale țării, pe care Guvernul sau Parlamentul trebuie să le corecteze imediat.

 Este absolut evident faptul că acest tip de acțiune nu este o „politică publică” susținută de coaliția PSD-ALDE, ci un demers individual care-l pune într-o situație clară de conflict de interese. Cu alte cuvinte, Dl. DRAGNEA folosește tribuna oficială, respectiv aceea de Președinte al celui mai mare partid din România și de Președinte al Camerei Deputaților, pentru a influența cursul unuia dintre procesele domniei sale, prin adoptarea unor acte normative cu beneficiar unic – Liviu DRAGNEA.

Sunt convins că și acest demers al domniei sale va eșua pentru simplul motiv că România este mult mai solidă din punct de vedere democratic decât își imaginează actualul Președinte PSD. Așa cum s-a mai întâmplat și cu alte ocazii, atât colegii de partid, cât și membrii guvernului nu se vor asocia cu o acțiune ilegitimă și ilegală.

În plus, repet, atât resursele de credibilitate ale Domnului Liviu DRAGNEA, cât și instrumentele prin care și-a asigurat susținerea timp de doi ani (promovări în funcții publice, moțiuni de auto-cenzură, acțiuni de discreditare, remanieri, excluderi etc.) s-au epuizat”, a scris recorul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here