fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

Reduceri „bombă” la TCE! Elevii plătesc tot atât

Citește Și

- Reclamă -

TCE face reduceri de nici măcar 2 lei la abonamente! Din 1 ianuarie, scăderea TVA la 19% va influența modificarea parțială a tarifelor practicate de societatea Transport Călători Express Ploiești.

Astfel, noile abonamente unice lunare la TCE vor scădea de la 63 de lei la 62 de lei, fiind reduse cu un leu, jumătate din prețul unui bilet de autobuz.

- Reclamă -

Ba mai mult, pentru călătorii care nu sunt interesați în achiziționarea unui abonament sau a unui bilet, amenda va scădea de la 63 de lei la 62 de lei. Sezonul călătoriilor fără bilet poate începe.

În schimb, abonamentele pentru elevi și studenți nu vor fi reduse, pentru că nimeni nu e interesat să îi sprijine pe elevii ploieșteni.

În toamna anului 2016, Consiliul Local a purtat discuții aprinse legate de acordarea gratuității la transportul public în Ploiești pentru elevi. Până în prezent, nimic nu s-a întâmplat, iar elevii trebuie să plătească tot 31 de lei, adică aproape jumătate din alocația lunară oferită de stat. Citește mai multe aici.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...