O fetiţă în vârstă de numai doi ani din comuna prahoveană Dumbrava a fost dată dispărută şi căutată de polițiști, pompieri, jandarmi şi localnici.

Cea care a alertat autorităţile a fost chiar mama sa. Aceasta a sunat la 112 şi a povestit că, după o ceartă cu concubinul său, a plecat de acasă. Totodată, a susţinut că a luat copilul cu ea, dar s-a întors în casa, aflată la marginea pădurii, pentru a lua câteva lucruri.

Femeia a mai povestit autorităţilor că a intrat în casă singură şi a lăsat fetiţa afară, înconjurată de trei câini ai familiei, iar câteva minute mai târziu, când a ieşit din casă, aceasta dispăruse.

Din fericire, micuţa a fost găsită la un kilometru distanţă de casă, după două ore de căutări.

Conform primelor informaţii, copilul a fost găsit pe malul unei ape, în altă zonă decât a indicat mama ei iniţial. Se pare că femeia, aflată sub influența alcoolului,  a uitat unde şi-a lăsat copilul.

În această poveste care s-ar fi putut termina tragic există un erou. Acesta este Ref,  un câine lup polițist din cadrul IJP Prahova. Ref are 5 ani și este antrenat de Valentin Arsene, unul dintre cei mai talentați dresori de câini din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here