Mircea Negulescu a declarat, marți, după ședința de judecată în care a contestat controlul judiciar, că frații Andreea și Vlad Cosma mint în legătură cu acuzațiile pe care i le aduc. Procurorul suspendat a intenționat să explice și care a fost motivul pentru care cei doi ar minți, însă s-a răzgândit.

“Fratii Cosma mint, amândoi, si am sa dovedesc acest lucru si toate declaratiile pe care le dau sunt tocmai pentru a asigura..nu mai conteaza”, a declarat Mircea Negulescu după ședința de judecată.

Fostul deputat Vlad Cosma a avut o primă reacție, după ce procurorul Mircea Negulescu a declarat, la ieșire de la ÎCCJ, că frații Cosma mint și au fabricat dovezi.

„Adevărul va ieși la iveală și să nu uităm că Negulescu spunea că suferă de anumite probleme psihice de tip polimorf. Toată țara a auzit cum se exprimă. Eu m-am prezentat în fața procurorilor și am dat nenumărate declarații, am adus probe și dovezi. Nu mă aștept la nimic, mă aștept să ajung și la o confruntare cu acești doi inculpați. Domnul Negulescu spune că eu am ticluit probe acum. Neavând ce să spună încearcă să se ascundă după o minciunică, o acțiune tipic de Portocală”, a declarat Vlad Cosma la Antena 3.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here