Ziarul Incomod a realizat un reportaj video la adăpostul de câini comunitari din Bucov, unde aproximativ 2.000 de câini sunt cazați și așteaptă să fie adoptați! Cei care lucrează la adăpost spun că într-adevăr câinele este cel mai bun prieten al omului și oricine dorește să adopte un suflețel care îi va oferi iubire necondiționată poate veni la adăpost.

Animalele care sunt adoptate au carnet de sănătate, sunt microcipate, vaccinate la zi și deparazitate, prin urmare persoana care le adoptă nu mai are altceva de făcut decât să se bucure de noul său prieten.

Aproximativ 200 de câini sunt adoptați, lunar, de persoane din străinătate, iar național cam 4-5 câini pe săptămână își găsesc un cămin.

Marea majoritate a câinilor de la adăpost sunt maidanezi, dar se găsesc și câini de rasă. Foarte mulți sunt pui care sunt abandonați, iar aceștia au cel mai mare succes la adopții.

Dragoș Poenaru, șeful serviciului de la adăpostul de câini, spune că cei care își doresc un prieten adevărat pot veni oricând la adăpost să adopte un cățel cu cea mai mare încredere.

 

Vezi mai jos materialul integral cu tot ce trebuie să știi despre câinii de la adăpostul din Bucov:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here