fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Reprezentanții elevilor și-au ales ieri coordonatorii – GALERIE FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Joi, 3 noiembrie, au avut loc alegerile pentru Biroul Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Prahova. În cadrul ședinței ținute în clădirea Inspectoratului Școlar Județean Prahova, reprezentanții elevilor și-au ales colegii care să ocupe funcții de conducere în structura reprezentativă a elevilor din județ.

Funcția de președinte a fost ocupată de Ioana Băltărețu, elevă din Colegiul Național „Nichita Stănescu” din Ploiești. Cele două funcții de vicepreședinte au fost ocupate de Andrei Drăghici, din Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” Ploiești și de Andrei Șerban, elev în Colegiul Național „Jean Monnet” din Ploiești. Pentru funcția de secretar a fost aleasă Lorena Burlacu, elevă în L.T. Ciorani.

- Reclamă -

Departamentul „Avocatul Elevului” urmează să fie coordonat de Ștefan Dumitran, elev în Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”. Pe departamentul de învățământ teoretic și gimnazial a fost aleasă Cătălina Anghel, elevă în Colegiul Național „Nichita Stănescu” din Ploiești.

Busuioc Andreea, elevă în Colegiul Național „Jean Monnet” din Ploiești va coordona departamentul „învățământ tehnic, vocațional și profesional” al CJE Prahova.
 
Departamentul „sport și programe de tineret” urmează să fie coordonat de Rareș Ioniță, elev în Colegiul „Spiru Haret” Ploiești.
Vezi mai jos galerie foto de la ședința de ieri a Consiliului Județean al Elevilor Prahova:
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut