fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

Restricții de circulație, vineri, pe mai multe străzi din Ploiești, pentru derularea ceremoniilor dedicate Revoluției

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile locale și Garnizoana Ploiești organizează vineri o serie de manifestări pentru cinstirea eroilor Revoluției din 1989, ocazie cu care sunt anunțate și restricții de circulație pe Bulevardul Republicii și în zona cimitirelor Bolovani, Viișoara și Eternitatea, iar traficul în zona Bisericii „Înălțarea Domnului”, din vestul municipiului, va fi dirijat de polițiștii rutieri.

„Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești organizează o serie de manifestări prilejuite de Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, vineri – 22 decembrie 2023. Astfel, începând cu ora 10.00, la cimitirele Bolovani, Viișoara și Eternitatea, se vor desfășura, simultan, activități în cadrul cărora va fi cinstită memoria eroilor Revoluției din 1989. Se vor oficia servicii religioase și se vor depune coroane și jerbe de flori”, a anunțat Primăria, într-un comunicat de presă transmis marți.

- Reclamă -

Restricții de circulație pe Bulevardul Republicii și în dreptul cimitirelor din Ploiești

„Circulația în zonele de acces spre cimitirele menționate va fi restricționată începând cu ora 09.45, astfel: Cimitirul Bolovani – pe str. Sondelor (în zona de acces la cimitir); Cimitirul Viișoara – pe str. C-tin Brezeanu (în zona de acces la cimitir); Cimitirul Eternitatea – pe str. Gh. Petrescu (în zona de acces la cimitir)”, se mai arată în comunicat.

Vor fi restricții de trafic și pe Bulevardul Republicii, pe tronsonul din centrul municipiului Ploiești, între străzile Take Ionescu și Vasile Milea.

„Totodată, la monumentul situat pe esplanada Palatului Administrativ, vor fi organizate, începând cu ora 11.00, o serie de manifestări menite să marcheze evenimentele din Decembrie 1989. În prezența oficialităților locale, a revoluționarilor și a tuturor ploieștenilor prezenți se va intona Imnul Național al României, va avea loc o ceremonie religioasă și se vor depune coroane și jerbe de flori în memoria Eroilor Revoluției din Decembrie 1989. În finalul acestor ceremonii va defila Garda de Onoare. Precizăm că, pentru buna desfășurare a acestui eveniment se va închide circulația rutieră pe B-dul Republicii (tronsonul str. General Vasile Milea – str. Tache Ionescu), în intervalul orar 10.30 – 12.00”, mai informează Primăria Ploiești.

- Reclamă -

„Manifestările dedicate Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății vor continua de la ora 12.30 la Catedrala «Înălțarea Domnului»- Monumentul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989, unde se vor desfășura activități militare specifice, va avea loc oficierea unui serviciu religios și vor fi depuse coroane și jerbe de flori. Circulația rutieră va fi fluidizată în zona Catedralei «Înălțarea Domnului», în intervalul orar 12.00 – 13.45”, se mai arată în comunicatul de presă transmis marți.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut