parada ploiesti
Ceremonia de Ziua Europei, din data de 9 mai, va fi organizată la Ploieşti în faţa Palatului Administrativ, astfel că luni vor fi impuse restricţii de trafic în imediata vecinătate.

Primăria și Garnizoana Ploiești organizează ceremonii militare și religioase prilejuite de sărbătorirea Zilei Europei, luni, 9 mai 2022, pe esplanada Palatului Administrativ, începând cu ora 11.00.

La manifestările amintite vor participa oficialități locale și județene, precum și personal militar, a anunţat Primăria Ploieşti, într-un comunicat transmis vineri. Debutul acțiunii va include salutul Drapelului de luptă, intonarea Imnului național al României și a Imnului Uniunii Europene. Festivitatea va continua cu o slujbă religioasă, apoi reprezentanții administraţiei locale şi judeţene vor susține alocuțiuni, iar în finalul acestor activități va avea loc defilarea Gărzii de Onoare și a Fanfarei Consiliului Județean Prahova.

Cu această ocazie, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației, întrunită vineri în ședință, a aprobat restricționarea, începând cu ora 10.00 şi până la ora 13.00 în data de 9 mai, a căilor de acces rutier pe strada Sublocotenent Erou Calin Cătălin, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Bulevardul Republicii și intersecția cu strada Emile Zola.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here