fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Restricții de trafic în Ploiești, în acest weekend, pentru târnosirea unei biserici. La eveniment e așteptat și Patriarhul Daniel

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile ploieștene au decis închiderea circulației, sâmbătă și duminică, pe mai multe străzi situate în vecinătatea Bisericii Maica Precista, din centrul munucipiului. Măsura a fost luată pentru derularea ceremoniei de târnosire a lăcașului de cult, la care e așteptat și Patriarhul Daniel.

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat închiderea traficului rutier pe străzile Armoniei, Mihai Bravu și Artei, în intervalul SÂMBĂTĂ – 27 mai 2023, ora 12.00 până DUMNICĂ – 28 mai 2023, ora 24.00, a anunțat Primăria Ploiești, într-un comunicat transmis miercuri.

- Reclamă -

„Măsurile sunt luate în vederea desfășurării, în condiții de siguranță, a târnosirii, în data de 28 mai 2023, de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, a Bisericii «Maica Precista» din Ploiești. Municipalitatea mulțumește cetățenilor pentru înțelegere și le recomandă să utilizeze, după caz, rutele ocolitoare din zonele amintite”, se mai arată în comunicatul transmis de municipalitate.

Lăcaşul de cult, situat pe strada Armoniei, la intersecţia cu Mihai Bravu, a fost inclus în ultimii ani într-un amplu proces de restaurare. Patriarhul Daniel este aşteptat să participe duminică la ceremonia de târnosire.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...