fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
26.2 C
Ploiești
spot_img

Restricții de trafic și trasee TCE deviate, în Ploiești, în primele zile din iunie

Citește Și

- Reclamă -

Bulevardul Independenței din Ploiești va găzdui în următoarea perioadă două evenimente inedite. Festivalul „Copilăria Inundă Bătrânul Bulevard” va avea loc pe 1 iunie, în timp ce în weekend este programat „Trofeul Ploieşti 2023”, competiţie oficială de automobilism. Pentru ambele evenimente vor fi impuse restricții de circulație.

Automat, traseele de transport public care ajung în mod normal pe bulevard vor fi deviate. Transport Călători Express a transmis un comunicat în care a anunțat cum se va circula în această perioadă, în contextul în care Bulevardul Independenței va fi închis cu ocazia Zilei Copilului, în intervalul 10.00 – 13.00, iar ulterior va fi închis din nou începând de vineri noapte pentru derularea competiției automobilistice.

- Reclamă -

„Pe data de 1 iunie 2023 are loc evenimentul intitulat «Copilaria inundă Bătrânul Bulevard». Ca urmare, între orele 10:00 – 13:00, traseele cu parcurs intre Bd. Independenței între Statuia Vânătorilor și statuia lui Radu Stanian vor circula cu rută ocolitoare. În consecință, autobuzele vor parcurge la sensul dinspre Centru spre Sud strada Bobâlna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzică. La sensul dinspre Sud spre  Centru, pe strada Democrației, autobuzele opresc în staţiile 13 Decembrie, Covurlui și Muzeul de Istorie”, a anunțat TCE Ploiești, într-un comunicat transmis miercuri.

„Traseele de troleibuze  44 și 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru și Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă”, a mai anunțat TCE.

Cum vor circula mijloacele de transport public la finalul acestei săptămâni

„Având în vedere organizarea «Campionatului Național de Super Slalom, de Îndemânare Auto și Campionatul Național de Vehicule Electrice», începând cu data de 02 iunie 2023, ora 22:00 și până în data de 04 iunie 2023, ora 21:00, se închide circulația rutieră pe Bulevardul Independenței, între statuia lui Radu Stanian și Statuia Vânătorilor de la Gara de Sud, inclusiv sensul giratoriu din Piața 1 Decembrie 1918”, a mai anunțat TCE.

- Reclamă -

Campionatele Naționale de Îndemânare Auto și Super Slalom revin pe Bulevardul Independenței din Ploiești

„Statia Coreco Sud se va suspenda ca utilizare pentru traseele 1, 2, 30, 32, 300 și 301: la traseele 1, 2, 32, 301 si 401, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; după stația Pleiades, următoarea stație va fi 13 Decembrie din str. Democrației; la traseul 30 și 301, sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; dupa stația Rulmenți Grei, următoarea stație va fi 13 Decembrie din str. Democrației; traseul 300 va avea cap de linie la Gara Sud PTTR (comuna cu tr. 101) la sensul spre Centru iar la întoarcere debarcarea se va face în fața Gării de Sud. Traseele 444 și 445 vor avea capăt de linie la Bariera București”, a mai anunțat TCE Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...