SURSA FOTO: Facebook/Gondola Sinaia

Sute de turiști care au urcat, luni 23 ianuarie, la Cota 1400 din Sinaia sperând să poată ajunge pe pârtiile de mare altitudine așteaptă de ore bune la coadă, pe peroanele din dreptul instalațiilor de transport pe cablu. Revoltați, oamenii au început să huiduie și să strige ”hoții”, solicitând totodată autorităților să le înapoieze banii, deloc puțini, plătiți pentru skipass-ul valabil o zi.

Condițiile meteo nefavozabile de luni dimineață i-au împiedicat pe administratorii domeniului schiabil de la Sinaia să pornească instalațiile de transport pe cablu dintre Cota 1400 și Cota 2000. Chiciura depusă pe cabluri se pare că ar fi creat probleme serioase. Deși tehnicienii au încercat să rezolve necazul cât mai rapid, acest lucru nu s-a întâmplat. Turiștii aflați la coadă, pe peron, acuză că au așteptat ore bune, pentru a urca la Cota 2000.

Cei mai mulți acuză acum autoritățile că au vândut luni tichete de acces la instalațiile pe cablu în condițiile în care acestea nu au funcționat. Dat fiind această situație, oamenii cer acum banii înapoi sau permisiunea să poată folosi cartel valabilă luni 23 ianuarie în orice altă zi.

”Din cauza chiciurei,

Atâta lipsă de respect doar în Sinaia se poate întâlni! Sunt blocate rolele de la pilonii 10 și 11!

Pe bune?

Ieri au fost 20 de grade și azi -10 și v-a luat prin surprindere?

Dar voi cam ce treburi aveți?”, este unul dintre sutele de comentarii postate de turiști pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia.

 

”Absolut jenant felul în care se poartă cu clienții. ANPC oare nu intervine în condițiile astea? Ar trebui să facă toată lumea reclamație pentru că nesimțiții ăștia vor continua să vândă cartele la suprapreț chiar dacă totul e închis.

O intrebare simpla de ce mai puneti în vânzare cartele, dacă gondola 1400-2000 este închisă?”, este un alt comentariu.

”Se plătește skypassul de o zi 210, 230 de lei pe zi, dar te dai de la 12? Ar trebui să fiți asumați sa returnați jumătate din suma…. Stau jumatate, plătesc jumatate, nu ? Ne asumăm și noi? Sau mergeți pe ideea, vin prostii oricum.!!

”Este inadmisibil să lași sute de clienți cu bilete cumpărate să aștepte și să nu primească nici o informare. Consider că acest fapt trebuie să fie sesizat către toate organele acreditate să apere consumatorii. La ce ora pornește gondola 1400-2000? Am încercat să comunic cu reprezentanții prezenți de la Gondola … dar în afara impoliteți, altceva nu am putut afla”.

Autoritățile locale au precizat că vor prelungi programul la instalațiile de transport pe cablu pentru a compensa perioada de așteptare a turiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here