Sursa foto: Facebook
Cel puțin 20 de lideri ai filialelor PSD au semnat o scrisoare în care cer demisia lui Dragnea de la șefia partidului și din funcția de președinte al Camerei Deputaților!

Informația a fost publicată de Știrile PROTV. Scrisoarea va fi depusă la sediul partidului, vineri sau sâmbătă, în contextul în care șefii organizațiilor din țară sunt convocați la centru pentru a discuta despre referendumul pentru familie din 7 octombrie.

Liderii nemulțumiți de Dragnea vor solicita convocarea Comitetului Executiv al PSD.

Înlocuirea lui Liviu Dragnea s-ar putea realiza doar într-un congres al partidului, care se întruneşte la convocarea Comitetului Executiv Național al PSD.

Pe de altă parte, G4Media anunță, citând Ziuadecluj.ro. că PSD Cluj a trecut în tabăra anti-Dragnea.

Ultima dispută din partid, schimbul dur de replici dintre “deputatul mitralieră”, Cătălin Rădulescu și Mihai Tudose și Marcel Ciolacu, l-a determinat pe Horia Nasra, liderul interimar al filialei, să treacă în tabăra fostului premier.

 

“Defectarea” PSD Cluj este o veste extrem de proastă pentru Liviu Dragnea, notează jurnaliștii de la G4Media. Clujul are mare influență la București și în zona Transilvaniei, atât în politică, cât şi în mediul de business. În plus, se deschide calea filialelor care până acum stăteau în expectativă.

Printre organizațiile județene care nu îl mai susțin pe Liviu Dragnea se mai află Timiș, Caraș Severin, trei organizații de sector din Capitală, Ilfov, Vrancea, Dâmboviţa, Olt, Argeș, Buzău, Vaslui, Constanța, Giurgiu și Brăila.

Nehotărâți încă sunt cei din Bistriţa, Mureş, Sălaj, Hunedoara, Iași și Prahova.

Dragnea e susținut de Teleorman, Satu Mare, Maramureș, Brașov, Sibiu, Alba, Harghita, Covasna, Arad, Ialomiţa, Galaţi, Vâlcea, Gorj, Dolj, Bacău, Botoșani, Neamţ și în trei organizaţii de sector din Bucureşti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here