fbpx
joi, iunie 1, 2023

Revoltător! Pacient al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, aruncat în stradă la prima oră a dimineții!

Citește Și

- Advertisement -

Spitalul de Urgente Ploiesti sectii Buna VestirePe adresa redacției, ziarulincomod@yahoo.com, am primit o sesizare din partea unei ploieștence în care descrie clipele de coșmar prin care a trecut tatăl său din cauza medicilor de la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, mai exact de la secția de psihiatrie de pe strada Buna Vestire.

Iată povestea relatată de femeie:

- Advertisement -

„Tatălui meu i s-a făcut rău, este bolnav de epilepsie, și a chemat singur echipajul de salvare pentru îngrijiri medicale. Medicii sosiți la fața locului l-au transferat pe acesta la SJU Ploiești, unde i s-a făcut o perfuzie pentru a-și reveni și ulterior a fost mutat pe secția de psihiatrie a instituției, de pe strada Buna Vestire. A fost trimis la secţia de pe Buna Vestire fără să aibă la el fişa de la UPU. Ajuns în unitatea medicală, tata a fost ținut pe hol toată noaptea, iar în jurul orei 5:30 dimineața, doctorul de gardă, un anume domn Preda, a cerut externarea lui în ciuda faptului că era singur, îmbrăcat în haine de casă, nu avea niciun ban asupra lui, iar afară ploua torențial. Tata a ajuns în stradă la ora 6:40 dimineața. Când am aflat că tata a fost externat, am sunat la secția de psihiatrie. Mi-a răspuns o asistentă care mi-a spus că este vina medicului. Doctorul a dispus externarea lui chiar dacă ieșirile din spital se fac doar după ora 9:00 și cu un aparținător prezent. De fiecare dată când a fost internat nu l-au externat fără aparținător. Soțul meu a încercat să ia legătura cu medicul care a dispus ca tata să fie dat afară din spital, însă fără rezultat. Asistentele se aflau la cafeaua de dimineață, iar doctorul era de negăsit. Culmea, la ușa secției de psihiatrie se află un paznic menit să asigure siguranța pacienților. Însă… se pare că acesta face parte doar din decor!

Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Ploiești pentru un punct de vedere referitor la acuzațiile aduse de cititoarea ziarului, însă, până la această oră nu am reușit să discutăm cu aceștia. De îndată ce vor oferi un răspuns, îl vom publica integral.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta